Yazar Sinan Yağmur, Yeni Kitabının İlk İmzasını Malatya'da Attı - Son Dakika
Yerel

Yazar Sinan Yağmur, Yeni Kitabının İlk İmzasını Malatya'da Attı

Yazar Sinan Yağmur, Yeni Kitabının İlk İmzasını Malatya\'da Attı

Yazar Sinan Yağmur, yeni kitabı olan "Aşkın Göşyaşları-4-Hamuş" adlı kitabını ilk imza gününü Malatya'da gerçekleştirdi.

26.05.2013 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazar Sinan Yağmur, yeni kitabı olan "Aşkın Göşyaşları-4-Hamuş" adlı kitabını ilk imza gününü Malatya'da gerçekleştirdi.

Malatya Deniz Kitapevlerinin organizasyonu ile gelen Sinan Yağmur, Nasuhi Caddesindeki Deniz Kitapevi'nde düzenlenen imza gününe katıldı.

Yazar Sinan Yağmur, "Malatya'ya 9.'kez gelişimiz oldu. Şunu samimiyetle söyleyeyim; gerek Türkiye'de ve gerekse yurtdışından birçok kitapevine, birçok şehre giderek etkinliğe katılıyorum. Ancak Malatya'ya gelirken kendi yuvama geliyormuş gibi bir heyecanla geliyorum. Çünkü gerekse Malatya'da gördüğüm ilgi ve samimiyeti ve gerekse de Deniz Kitapevi'nde gördüğüm bu ilgileri sürprizleri henüz başka yerlerde göremedik" dedi.

Yazar Yağmur, "Aşkın Göşyaşları-4 -Hamuş Kitabı ilk kez Malatya'ya geldi ve Türkiye'de henüz hiçbir kitapevine gitmedi. Kendi kitabını ilk kez burada görerek satın aldım. Bundan sonra her yeni kitabımın ilk imza günü burada olacak, bunun sözünü veriyorum"

diye konuştu.

Yağmur, Deniz Kitapevleri tarafından Kasım ayında düzenlenecek olan Kitap Fuarı'na

kendisi ile birlikte 16 yazarın katılacağını

bunların arasında Nazan Bekiroğlu, İskender Pala, Canan Tan, Yılmaz Odabaşı, Ayşe Kulin, Can Dündar, Ahmet Turgut, Erdal Demirkıran, Uğur Polat, Nurdan Damla, Turgay Güven gibi isimlerin bulunduğunu kaydetti.

Yazar Sinan Yağmur,

Kitap Fuarı'na Temmuz Ayı'nda çıkartacakları Aşkın Gözyaşları Şiir Albümü'nde yer olacak olan Eşref Ziya'nın da katılacağını ve şiir albümünün ilk galasını Malatya'da gerçekleştireceklerini ifade etti. Yağmur, cep telefonu ile Eşref Ziya ile konuşarak, Malatya'ya davet etti.

Yağmur, okurlarına yeni kitabını imzalayarak, sohbet etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazar Sinan Yağmur, Yeni Kitabının İlk İmzasını Malatya'da Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement