Yazarlar Başkentte Buluşacak - Son Dakika
Eğitim

Yazarlar Başkentte Buluşacak

Yazarlar Başkentte Buluşacak

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen "Uluslararası Ankara Öykü Günleri", yarın başlayacak.

30.04.2013 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Farklı ülkelerden 50'yi aşkın yazar, eleştirmen ve yayıncının kitapseverlerle buluşacağı öykü günlerinde, yazarlar tarafından 30'un üzerinde öykü seslendirilecek, çeşitli panel ve söyleşiler gerçekleştirilecek.

Öykü günlerinin "onur ödülü" yazar Pınar Kür'e verilecek. Ektinliğe, onur konuğu olarak ise Venezuela'dan Maria Alejandra Sanchez ile Juan Manuel Parada Serrano, Bulgaristan'dan Kristin Dimitrova, Rusya'dan Yelena Tverdislova ile Chingiz Guseyinov, KKTC'den Mehmet Kansu, İtalya'dan Giuseppe Goffredo, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Christos Hadjipapas ve Suriye'den Hatip Badle ile Abdulkadir Abdelli katılacak.

Panel, söyleşi ve öykü saatlerinde yer alacak isimler arasında Füruzan, Pınar Kür, Özcan Karabulut, Mustafa Şerif Onaran, Ömer Türkeş, Emin Özdemir, Doğan Hızlan, Alper Akçam, Atilla Şenkon, Kemal Gündüzalp, Sevgi Özel, Faruk Duman, Gönül Kıvılcım, Ayşegül Çelik, Hüseyin Su, İnan Çetin bulunuyor.

Bu yıl, Venezuela'nın mart ayında vefat eden devlet başkanı Hugo Chavez anısına gerçekleştirilecek etkinlik, 5 Mayıs'a kadar Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, CerModern, Cafe Soul, Sanat Sokağı ve SUDEM olmak üzere beş ayrı mekanda öyküseverlerle buluşacak.

AA

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim Yazarlar Başkentte Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement