Yazarlar Sırlarını Anlatıyor - Son Dakika
Güncel

Yazarlar Sırlarını Anlatıyor

Yazarlar Sırlarını Anlatıyor

“Yazmanın İncelikleri” Gülşah Elikbank ve Sedat Demir’in yöneticiliği ile Prof. Dr. Nüket Güz, Yrd. Doç. Dr. Pınar Seden Meral ve Yrd. Doç Dr. Levent Yılmazok’un danışmanlığında çok önemli bir projeye başlıyor.

15.02.2018 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Yazmanın İncelikleri" Gülşah Elikbank ve Sedat Demir'in yöneticiliği ile Prof. Dr. Nüket Güz, Yrd. Doç. Dr. Pınar Seden Meral ve Yrd. Doç Dr. Levent Yılmazok'un danışmanlığında çok önemli bir projeye başlıyor. Yurtdışında örneklerini çokça gördüğümüz yazarlık okullarının ilk adımını atıyor. Ünlü yazarlar Ahmet Ümit, Yekta Kopan, İnci Aral, Müge İplikçi, Tuna Kiremitçi ve Mario Levi'nin, Gülşah Elikbank ve Sedat Demir'in yöneticiliğinde vereceği eğitimlerle katılımcılar roman, öykü yazmanın inceliklerini işin ustalarından öğrenecekler. 12 hafta sürecek eğitimin sonunda katılımcılar İletişim Fakültesi ve yazarların imzasıyla bir sertifika alacaklar.

Eğitimde polisiye romanı Ahmet Ümit, öykü yazmayı Yekta Kopan, romanda zaman kavramını Mario Levi, roman kurgusunu İnci Aral, şiir ve şarkı sözü ilişkisini Tuna Kiremitçi, modern kurmacanın temel unsurlarını Müge İplikçi anlatacak. Her hafta sürpriz konukların da katılacağı eğitimler Beykoz Üniversitesi Kampüsünde yapılacak. Böylece yazarlık eğitimi üniversite çatısında yazarların katılımıyla verilmeye başlanacak.

Bu süreç boyunca katılımcılar büyük yazarlarımızın deneyimlerinden faydalanırken, kendi deneyimlerinde Sedat Demir ve Gülşah Elikbank ile teorik ve teknik çözümle bulacak.

24 Şubat 12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek projeye edebiyata ve kurmacaya ilgi duyan, yazma deneyimine ilgi duyan her yetişkin çalışmaya katılabileceği belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yazarlar Sırlarını Anlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement