Yazıcı'dan "Marmaris'in Kararına Saygı Duyuyoruz" Açıklaması - Son Dakika
Politika

Yazıcı'dan "Marmaris'in Kararına Saygı Duyuyoruz" Açıklaması

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, Marmaris'in kararına saygı duyduklarını bildirdi.

01.04.2019 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, Marmaris'in kararına saygı duyduklarını bildirdi.

Yazıcı, Mahalli İdareler Genel Seçimine ilişkin yazılı açıklamasında, "Halkımızla bütünleştik ve projelerimizi 3 boyutlu olarak çizdik. Marmaris'le ilgili bütün hissettiklerimizi ortaya koyduk. Bütün bunları yaparken nezaket çerçevesinde bir seçim kampanyası yürüttük. Hiçbir adayın şahsına, kişiliğine, karakterine herhangi bir söz söylemeden sadece yapacaklarımızı anlattık." ifadelerine yer verdi.

Seçim çalışması boyunca kendilerine destek olan bütün seçmenlere teşekkür eden Yazıcı, şunları kaydetti:

"Sonuç itibarı ile demokrasinin gereği olarak biz, çıkan sonuca saygı duyuyoruz. Bugün Marmaris'e seçilen başkan, Marmaris'in yaşayanı olarak, bizim de başkanımızdır. Kendilerine görevi boyunca başarılar diliyoruz. Kazanan adaya önümüzdeki 5 yıl boyunca çalışmalarını bizim de hayallerimizden örnek alabilecekleri şekilde yol yürümelerini talep ederiz. Her şeyin en doğrusunu bilen halkımıza güvenimiz sonsuzdur, bizim tek istediğimiz şey daha yaşanabilir ve daha güzel bir Marmaris'tir. Bize bu süreçte destek veren teşkilatımıza, bizimle beraber çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza, aileme ve tüm sevenlerime teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Marmaris Belediye Başkanlığına kesin olmayan sonuçlara göre CHP'nin adayı Mehmet Oktay seçilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Yazıcı'dan 'Marmaris'in Kararına Saygı Duyuyoruz' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement