Yazıcı: "Türk Futbolcuların Değersizleştirilmemesini İstiyorum" - Son Dakika
Spor

Yazıcı: "Türk Futbolcuların Değersizleştirilmemesini İstiyorum"

Yazıcı: "Türk Futbolcuların Değersizleştirilmemesini İstiyorum"

A Milli Futbol Takımı’nın ve Trabzonspor’un başarılı genç oyuncusu Yusuf Yazıcı, yabancı oyuncu sınırıyla ilgili soruya, “Türk futbolcuların değersizleştirilmemesini istiyorum” diyerek cevap verdi.

25.03.2018 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Futbol Takımı'nın ve Trabzonspor'un başarılı genç oyuncusu Yusuf Yazıcı, yabancı oyuncu sınırıyla ilgili soruya, "Türk futbolcuların değersizleştirilmemesini istiyorum" diyerek cevap verdi.

A Milli Futbol Takım, Karadağ ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan A Milli Futbol Takımı'nın ve Trabzonspor'un başarılı genç oyuncusu Yusuf Yazıcı, yabancı oyuncu sınırıyla ilgili soruya, "Türk futbolcuların değersizleştirilmemesini istiyorum" diyerek cevap verdi.

"Yeni bir jenerasyonla ilerliyoruz"

Yeni bir jenerasyonla ilerlediklerini söyleyen Yusuf Yazıcı, "Baktığımız zaman bireysel olarak çok yetenekli futbolcular var. Aramızda deneyimli abilerimiz var. Onların tecrübelerinden de faydalanıp, yeni bir jenerasyon olup çok iyi bir milli takımı ülkemize, vatandaşlarımıza çok iyi bir futbol sergilemek istiyoruz. Bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Bunun da bilincindeyiz. İnşallah milli takımı, bayrağımızı en iyi yerlerde dalgalandırmak istiyoruz" dedi.

"İrlanda Cumhuriyet maçında oyunun hakimiydik"

İrlanda Cumhuriyeti karşısında alınan 1-0'lık galibiyeti değerlendiren Yazıcı, "Oyunun hakimiyeti genelde bizdeydi. İstediğimiz oyunu oynadığımızı düşünüyorum. Skoru da bulduktan sonra rahat bir futbol oynadık. İnşallah önümüzde Karadağ maçı var, o maçı da kazanıp kampımızı iyi sonuçlandırmak istiyoruz" diye konuştu.

"Lucescu'dan bir şeyler öğrenmek istiyorum"

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile çalışmanın nasıl olduğu sorusuna Yusuf Yazıcı, "Hocamız çok deneyimli ve tecrübeli. Ondan her antrenman ve maçta bir şeyler kazanmak istiyoruz. Çünkü bize çok fazla ilgi gösteriyor. Bizim gelişmemiz için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Her antrenmanda ondan bir şeyler öğrenmek istiyoruz" şeklinde cevapladı.

"Şu an milli takıma odaklandım"

Bireysel hedefleri konusunda sorulan soruya Yazıcı, şöyle cevap verdi:

"Şu an milli takıma ve Trabzonspor'a odaklanmış durumdayım. İçerisinde bulunduğumuz duruma odaklanmış durumdayım. Günler bize ne gösterir belli olmaz, yaşayıp göreceğiz."

"Türk futbolcuların değersizleştirilmemesini istiyorum"

Yabancı oyuncu sınırıyla ilgili yöneltilen soruya Trabzonspor ve milli takımın genç oyuncusu Yusuf Yazıcı, "Türk futbolcuların değersizleştirilmemesini istiyorum. Tabi ki de yabancı futbolcuların Türkiye'ye gelerek, Türkiye'deki futbolun kalitesini arttırıyorlar onda hem fikiriz ama Türk futbolcuları da asla özgüvenlerinin eksikliğinin olmadığını düşünüyorum. Her zaman rekabete açık olduklarını düşünüyorum. Türk futbolunun sadece Türk oyuncuların değersizleştirmesini istemiyorum" diyerek cevapladı.

Genç oyuncu Yusuf Yazıcı, milli maçlardan sonra oynanacak olan Galatasaray, Trabzonspor maçıyla ilgili soruya milli takımda olduğunu ve milli takım dışında soru almak istemediğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yazıcı: 'Türk Futbolcuların Değersizleştirilmemesini İstiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.


Advertisement