Yazıhan'da İftar Programı - Son Dakika
Yerel

Yazıhan'da İftar Programı

Yazıhan\'da İftar Programı

Yazıhan ilçesinde mahalle iftarlarının ikincisini Böğürtlen Mahallesinde yapıldı.

23.06.2016 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazıhan ilçesinde mahalle iftarlarının ikincisini Böğürtlen Mahallesinde yapıldı.

Böğürtlen Mahallesinde toplu iftar ile birlikte yapımı tamamlanan Böğürtlen Mahallesi camisi de ibadete açıldı. Programa Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Yazıhan Garnizon Komutanı Mesut Kırlı ve vatandaşlar katıldı.

Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek "Bizlerin burada buluşmasını sağlayan başta belediye başkanımıza ve cami ye katkıda bulunan hayırsever iş adamlarımıza ve bütün aşamalarda emeği geçen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ise Ramazan ayında ikinci toplu iftar yemeğini Böğürtlen Mahallesi'nde verdiklerini belirterek, "Ramazan ayı barış huzur hoşgörü birlik ve beraberliğimizin en üst zirveye çıktığı aylardan biridir. Bu ay insanın merhametinin doruğa çıktığı ay olarak kabul edilir İslam dünyasında bu ayda insanlar birbirine hoşgörü ile yaklaşır yardım bağları daha kuvvetli olur yalnız ramazan ayı değil diğer aylarda da aynı duyguların yaşatılması dileği ile ve Böğürtlen Mahallesi camisinin yapılmasında başta İşadamı Ali Gürbüz ve iş adamı Gazi Sarıgül olmak üzere belediye personeline ve emeği geçen her kese teşekkür ederek hayırlı ramazanlar diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Cami açılışında Belediye Başkanı Öztürk iş adamlarını plaketlerini takdim ederek camisinin açılışını gerçekleştirdi.

Belediye meclis üyesi Resul Sarıgül Yazıhan Belediyesi öncülüğünde ve iş adamları Gazi Sarıgül, Ali Gürbüz ve yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazıhan'da İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement