Yazının Ustaları Eskişehir'de - Son Dakika
Yaşam

Yazının Ustaları Eskişehir'de

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü’nün düzenledigi ve bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilecek olan "Uluslararasi Anadolu Kaligrafi ye Tipografi" etkinliği, tasarımcıları, sanatçıları, öğrencileri ve yazıya gönül verenleri Eskişehir’de buluşturmaya devam ediyor.

08.11.2017 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nün düzenledigi ve bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilecek olan "Uluslararasi Anadolu Kaligrafi ye Tipografi" etkinliği, tasarımcıları, sanatçıları, öğrencileri ve yazıya gönül verenleri Eskişehir'de buluşturmaya devam ediyor.

Etkinliğin 6-17 Kasım 2017 tarihleri arasında, konferans, atölye çalışmaları ve çeşitli sergilerle gerçekleştirileceğini belirten Giizel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Eryılmaz, etkinlik süresince hem yazı sanatının ustaları hem de geleceğin ustası olmaya aday öğrencilerin çalışmalarından oluşan sergiler açılacağına işaret etti. Eryılmaz, yurt dışından etkinliğe katılan Grigoris Papagrigoriou ve Dima Tkachev ile Türkiye'den katılan Mustafa Eren, Savaş Çekiç, Taner Ardalı gibi isimlerin öğrencilerle atölye çalışmaları gerçekleştirip, deneyimlerini paylaşacağını ifade ederek, bu tür etkinliklerin öğrencileri profesyonel dünya ile bir araya getirmesi açısından da çok önemli olduğunu belirtiyor.

Dün açılan Anadolu Üniversitesi ve Türkiye'de grafik tasarım alanında eğitim veren üniversitelere yapılan çağrılar doğrultusunda seçilen öğrenci işlerinden oluşan "Yarının Ustaları" jürili sergisi ile eş zamanlı başlayan atölye çalışmaları 9 Kasım Perşembe gününe kadar sürecek. 10 Kasım Cuma günü saat 10: 00'da ise Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da öğrencilerin etkinlik süresince yaptığı çalışmaların sunumları yapılacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Yazının Ustaları Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement