Yazlık Sinema Günleri Yoğun İlgiyle Başladı - Son Dakika
Güncel

Yazlık Sinema Günleri Yoğun İlgiyle Başladı

Yazlık Sinema Günleri Yoğun İlgiyle Başladı

Mudanya Belediyesi'nin organizasyonluğunda gerçekleştirilen "Yazlık Sinema Günleri"ne Mudanyalılar büyük ilgi gösteriyor.

24.08.2016 16:13  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mütareke Meydanı'nda "İftarlık Gazoz" ve "Nadide Hayat" filmleriyle başlayan sinema günleri 31 Ağustos tarihinde "Kocan Kadar Konuş 2" filmiyle son bulacak.

Darbe girişimi nedeniyle ertelenen Mudanya Belediyesi "Yazlık Sinema Günleri" Mudanyalıların büyük ilgisiyle başladı. Mütareke Meydanı'nda "İftarlık Gazoz" ve "Nadide Hayat" filmlerinin gösterimiyle başlayan sinema günleri 25 Ağustos Perşembe günü Tirilye Mahallesi'nde devam edecek. 31 Ağustos tarihine kadar sürecek olan sinema günlerinde Kocan Kadar Konuş 2, İftarlık Gazoz, Nadide Hayat, Unutursam Fısılda, Kuzular Firarda ve Kardeşim Benim filmlerinin gösterimi gerçekleşecek.

AÇIK HAVADA NOSTALJİ YAŞANIYOR

Gösterimi gerçekleşen filmleri hemşehrileriyle birlikte izleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, unutulmaya yüz tutmuş açık hava sinema geleneğini yaşattıklarını söyledi. 31 Ağustos tarihine kadar sevilen filmleri hemşehrileriyle buluşturacaklarını ifade eden Türkyılmaz, ""İlk akşam halkımızın gösterdiği ilgi ve aldığımız olumlu yorumlar da projelerimizin doğru noktalara temas ettiğini gösteriyor. Yaz akşamlarında sinema keyfini yaşamak isteyen hemşerilerimizi etkinliklerimize davet ediyoruz" dedi. Film gösterimleriyle Mudanyalılar adeta nostalji yaşarlarken, kendileri ile birlikte filmi izleyen başkan Türkyılmaz'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yazlık Sinema Günleri Yoğun İlgiyle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement