YEDAŞ'tan Festivale Destek - Son Dakika
Yerel

YEDAŞ'tan Festivale Destek

YEDAŞ\'tan Festivale Destek

Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri, YEDAŞ Halk Dansları Gösterisi adı altında gerçekleşecek.

10.06.2013 10:14  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında 7 ülkenin katılacağı halk dansları gösterileri "YEDAŞ Halk Dansları Gösterisi" adı altında gerçekleşecek.

Amasya Valiliği ve Amasya Belediyesi'nce, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Amasya'ya teşrifiyle, Cumhuriyetin doğum belgesi olan Amasya Tamimi'nin yayımlanmasının 94. Yılı münasebetiyle 12-22 Haziran 2013 tarihleri arasında Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri düzenlenecek.

Festival kapsamında 11-16 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacak halk dansları gösterileri ise YEDAŞ Halk Dansları Gösterileri adı altında gerçekleşecek. Amasya Halk Oyunları Yaşatma ve Tanıtma Derneği (HOYTAD) Dernek Başkanı İsmail Yolcu, festivale KKTC, Gürcistan, Makedonya, Estonya, Kırgızistan, Tayland ve Türkiye Halk Dansları ekiplerinin davet edildiğini söyledi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel YEDAŞ'tan Festivale Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement