Yedi Celse Sonra Cinayeti Kimin İşlediğini Söyledi - Son Dakika
Güncel

Yedi Celse Sonra Cinayeti Kimin İşlediğini Söyledi

Yedi Celse Sonra Cinayeti Kimin İşlediğini Söyledi

İzmir'in Bornova ilçesinde, bar işletmecisi Erkan Kaya'yı bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan dört sanığın yargılanmasına devam edildi.

15.01.2015 14:17  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bornova ilçesinde, bar işletmecisi Erkan Kaya'yı bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan dört sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, sanıklardan Mehmet G., yedi celse sonra suskunluğunu bozarak cinayeti kimin işlediğini itiraf etti.

İzmir'in Bornova ilçesinde, 2014 Eylül ayında meydana gelen olayda, üniversite öğrencilerinin uğrak yeri Küçük Park'ta bar işleten 31 yaşındaki Erkan Kaya, iş yerini kapattıktan sonra sokak üzerindeki bir apartmanda oturan arkadaşını ziyarete gitti. İddiaya göre Kaya'nın arkasından apartmana giren ve gittiği daireden dışarıya çıkaran bir grup, tekme ve yumruklarla Kaya'ya saldırdı. Erkan Kaya'yı sokak ortasında da tekme ve yumruklarla döven saldırganlar, göğsünden de bıçaklayarak kendilerini bekleyen iki otomobille olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan yaklaşık bir ay sonra kamera kayıtlarından kimlikleri tespit edilen zanlılar kısa sürede yakalandı.

TUTUKLU SANIKTAN YEDİ CELSE SONRA ŞOK İFADE

İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden duruşmada, Gökhan E., akraba olan Mehmet G., Fidan G. ile Fidar G. adlı sanıkların yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, tutuklu sanıklardan Mehmet G. cinayeti kimin işlediğini itiraf ederek herkesi şok etti. Tutuklu sanık Serdar G., Fidan G. ile Gökhan E.'nin savunmasını yapmasından sonra söz alan Mehmet G., cinayet anını şöyle anlattı:

"Olay günü barcı Erkan Kaya ile konuşmak için gittik. Konuşma sırasında kavga çıktı. Benim de olduğum kalabalık grup, Erkan'a vurmaya başladık. Erkan bir anda göğsünden bıçaklandı. Bıçağı kimin vurduğu olay sırasında belli olmadı. Araçlara binerek kaçtık. Olaydan sonra Gökhan, Erkan'ı kendisinin bıçakladığını bana söyledi. Ben bunu 7 celsedir gizledim. Ancak, kendisi başkalarını suçlayınca konuşmak zorunda kaldım. Barcı Erkan Kaya'yı Gökhan bıçakladı" dedi.

Mahkeme heyetini de şaşırtan bu ifadeden sonra söz alan Gökhan E., Mehmet G.'nin iddialarını yalanladı. Duruşma, iddia makamının görüşünü belirtmesi için 15 gün sonraya ertelendi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yedi Celse Sonra Cinayeti Kimin İşlediğini Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement