Pişkin Hırsız Yedi, İçti, 250 TL Çalıp Not Bıraktı: Bir Dahakine Fazla Para İsterim - Son Dakika
Güncel

Pişkin Hırsız Yedi, İçti, 250 TL Çalıp Not Bıraktı: Bir Dahakine Fazla Para İsterim

Adana'da tatlıcıda tatlı yiyip kola içtikten sonra 250 TL çalan hırsız, "Bir dahakine daha fazla para isterim" notu bıraktı. 3 saat içinde yakalanan hırsızın bu anları, kameraya yansıdı.

21.10.2017 09:56  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir tatlıcıya girip tatlı yiyip kola içtikten sonra 250 lira çalan hırsız tatlı kutusuna "bir dahakine daha fazla para isterim" notu bırakırken, bu anlar saniye saniye görüntülendi.

YEDİ, İÇTİ, SOYDU, NOT BIRAKTI: BİR DAHAKİNE DAHA ÇOK PARA İSTERİM

Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi Pazarlar Caddesinde bulunan bir tatlıcı da meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki F.S., sabah saat 05.00'te tırmanarak tatlıcı dükkanına girdi. İlk başta rafta bulunan tatlıdan yiyen F.S., dolaptan aldığı gazlı içeceği içtikten sonra bozuk para çekmecesindeki toplam 250 lira metal parayı cebine doldurdu. Dükkandaki parayı çalan F.S., daha sonra tatlı kutularından bir tanesinin içine "Bir dahakine daha çok para isterim" diye not yazdıktan sonra kayıplara karıştı.


"EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZEL EKİP KURDURDU"

Sabah iş yerini açan Mahmut Baylas, hırsızın yazdığı notu görünce durumu polise bildirdi. Baylas, daha önce de aynı kişinin iş yerinden hırsızlık yaptığını ancak şikayetçi olmadıklarını da bildirdi. Olay, polise intikal etmesinin ardından Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, hem hırsızın aynı iş yerine iki kez girmesi hem de iş yeri sahipleriyle dalga geçer gibi not bırakması üzerine zanlının bulunması için Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliğinde özel ekip kurularak hırsızın hemen yakalanması talimatı verdi.


3 SAAT SONRA YAKALANDI

Bu talimat üzerine hırsızlık dedektifleri oluşturdukları özel ekiple güvenlik kamerasını saniye saniye izleyerek şahsın kimliğini belirledi. Kimlikten hırsızın adresini bulan polisler, 17 yaşındaki F.S.'yi şikayetten sadece 3 saat sonra evinde yakaladı. Hırsızlık dedektifleri aynı gün yakaladığı F.S.'nin üzerinde yaptığı arama da dükkan çaldığı ileri sürülen 123 lira para buldu. Yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilen F.S., ifadesinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.


"NOTU GÖRÜNCE ŞOK OLDUK"

Bu arada tatlıcıda çalışan ve notu da sabah iş yerine gelince okuyan Mehmet Demirkıran, "Hırsız damdan iş yerimize girmiş. Burada önce tatlı yemiş, kola içmiş sonrada bozuk paraları almış. Daha sonrada tatlı kutusu içine "Bir dahakine daha fazla para isterim" notu bırakmış. Bu notu görünce şok olduk, bir taraftan da güldük. Şikayetçi olduk, hırsız yakalandı. Emniyet müdürüne teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Pişkin Hırsız Yedi, İçti, 250 TL Çalıp Not Bıraktı: Bir Dahakine Fazla Para İsterim
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pişkin Hırsız Yedi, İçti, 250 TL Çalıp Not Bıraktı: Bir Dahakine Fazla Para İsterim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum Belediyesi Sosyal Tesisinde Su Tasarrufu İçin Gri Su Teknolojisi Kullanılıyor
    14:27 Çorum Belediyesi Sosyal Tesisinde Su Tasarrufu İçin Gri Su Teknolojisi Kullanılıyor

    Çorum Belediyesi, Meydan Sosyal Tesisinde kurulan Gri Su Tekrar Kullanım Modülü ile su tüketimini yarı yarıya azaltmayı hedefliyor. Lavabo ve banyoda kullanılan atık su, filtre ve mor ışık teknolojisiyle tuvalet temizliğinde kullanılmak üzere arıtılıyor. Deneme sürecinin başarılı olması halinde, 8 sosyal tesise daha bu sistem uygulanacak. Gri su teknolojisiyle su tasarrufu sağlanmasının yanı sıra, AR-GE çalışmalarıyla farklı alanlarda da bu teknolojinin kullanılması planlanıyor.

  • Samsun'da Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi başladı
    14:25 Samsun'da Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi başladı

    Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi kapsamında Samsun'da ilkokul 3. sınıf öğrencileri arasından geleceğin spor şampiyonları belirleniyor. Uzman antrenörler eşliğinde yapılan taramalar sonucunda başarılı olan öğrenciler, spor branşlarına yönlendirilecek. Program kapsamında 19 bin 583 çocuk taramadan geçirilecek.

  • Yalova RoRo Limanı'nda Cezaevi Firarisinin Kaçışı: 4 Kişi Tutuklandı
    14:25 Yalova RoRo Limanı'nda Cezaevi Firarisinin Kaçışı: 4 Kişi Tutuklandı

    Yalova RoRo Limanı'nda cezaevi firarisinin 8 bin Avro karşılığında personel giriş kartını kullanıp gemiyle yurt dışına kaçmasını sağlayan ikisi işçi 4 kişi tutuklandı. Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firarinin limandan çıktığını tespit etti ve yapılan araştırmada, firariyi yurt dışına çıkaran kişilerin Bingöl'den getirilen insan ticareti organizatörü F.K. ve E.T. olduğu belirlendi. Ayrıca, limanda çalışan M.A. ve R.İ. isimli işçilerin giriş kartlarını kullanarak firarinin kaçmasına yardım ettikleri ortaya çıktı. 4 zanlı, gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

  • AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirdi
    14:25 AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirdi

    AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirerek, reklam panoları ve duvar giydirmeleri için yapılan harcamaların kaynağını sorguladı. Aydın, Ataç'a malvarlığını açıklamasını talep etti ve belediye bütçesinin şeffaflıkla kullanılmasını istedi.

  • Pinokyo Müzikal Masalı İBB CRR Konser Salonu'nda sahnelenecek
    14:24 Pinokyo Müzikal Masalı İBB CRR Konser Salonu'nda sahnelenecek

    Pinokyo Müzikal Masalı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşecek etkinlikte, Pinokyo'nun hayallerinin peşinde koşarken yaşadığı maceralar, sevinçler ve zorluklar seyircilerin beğenisine sunulacak. Etkinlik, dürüstlük, sadakat ve gerçek benliği bulma arayışı gibi evrensel temaları vurgulayarak izleyicilere hem eğlenceli hem düşündürücü bir deneyim yaşatacak.

  • Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı
    14:22 Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı

    Tokat'ta eski Turhal yolunda seyahat eden bir vatandaş ve kızı, yolda seyrederken beklenmedik bir şekilde yola devrilen bir ağaçla karşılaştı. Araç kamerası tarafından kaydedilen o anlar, kıl payıyla faciadan kurtulan vatandaşın şokunu gözler önüne serdi. Ağacın kesimi sırasında güvenlik önlemlerinin alınmaması nedeniyle yaşanan olay, tepkilere neden oldu.

  • Tayland'da define avcısı göçük altında kalarak öldü
    14:22 Tayland'da define avcısı göçük altında kalarak öldü

    Tayland'da eski bir maden ocağında altın arayan define avcısı, toprak kayması sonucu göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Olayın ardından eski maden ocağının çevresi kapatılırken, kazadan kurtulmayı başaran 2 define avcısı sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi.

  • Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a manevi tazminat ödeyecek
    14:20 Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a manevi tazminat ödeyecek

    Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, eski CHP Milletvekili Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle manevi tazminat ödemesine karar verdi. Özkoç, tazminat ve fer'ileri birlikte 122 bin 448 lira ödeyecek.


Advertisement