Dayak Yiyen Anne Köpek Sütten Kesildi, Emziremediği 8 Yavrusu Telef Oldu - Son Dakika
Güncel

Dayak Yiyen Anne Köpek Sütten Kesildi, Emziremediği 8 Yavrusu Telef Oldu

Muğla'da Kara isimli sokak köpeği, mahalleden bir cani tarafından tekmelendi ve başına sopayla vuruldu. Yediği dayak yüzünden sütten kesilen köpeğin 8 yavrusu telef oldu.

15.04.2019 09:41  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ula ilçesinde, 'Kara' isimli sokak köpeği, mahalle sakini E.K. tarafından tekmelenip, başına sopayla vuruldu. Yediği dayak sonrası sütten kesilen köpeğin 8 yavrusu telef oldu. 'Kara'nın bakımını üstlenen mahalle sakini çift, polise gidip, E.K.'den şikayetçi oldu.

KÖPEĞİ TEKMELEDİ, BAŞINA SOPAYLA VURDU

Ula'ya bağlı Köprübaşı Mahallesi'nde yaşayan E.K., 26 Mart günü saat 16.30 sıralarında, evinin bulunduğu sokakta yürürken sokak köpeğinin, apartmanın bahçesindeki İlayda Sude Atik'e havlayıp, korkuttuğunu fark etti. Bunun üzerine müdahale eden E.K., köpeği tekmeleyip, başına sopayla vurdu.

"KÖPEĞE ŞİDDET UYGULAYAN KİŞİ HAYVAN DÜŞMANI"

Bu anlar, apartmanın güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Dövülen sokak köpeğini sahiplenen müteahhit Mükremin Yaycı (40), "Köpeğe şiddet uygulayan kişi hayvan düşmanı. Eşim ve çocuğumla burada yaşıyorum. 2 evcil köpeğimiz var. Yaklaşık 8 ay önce 2 sokak köpeği apartmanımızın yanına geldi. Onlara da sahip çıktık; yemeğini, suyunu vererek ilgilendik, sevgisiz bırakmadık" dedi.

"SOPAYLA SALDIRDI"

Bakımını üstlendikleri köpeklerden birine 'Kara' adını verdiklerini belirten Yaycı, "'Kara'nın bir süre önce 8 yavrusu dünyaya geldi. Olay günü de yavrularını koruma içgüdüsüyle mahalleden bir genç kıza havladı. Saldırı diyemiyoruz; çünkü herhangi bir ısırma söz konusu değil. Kamera kayıtlarında da mevcut. Yaklaşık 1 dakika sonra konuyla hiç alakası olmayan, bizim köpek ve hayvan düşmanı olduğunu düşündüğümüz bir komşumuz, ne yazık ki elinde sopa ve benzeri bir cisimle 'Kara'ya saldırdı" diye konuştu.

"SÜTÜ KESİLDİ, 8 YAVRUSU ÖLDÜ"

Mükremin Yaycı, her iki tarafın birbirinden şikayetçi olduğunu dile getirerek, "'Kara'mız dövüldükten sonra sütü kesildi. Bundan dolayı ne yazık ki 8 yavrusu öldü. Çok üzgünüz. O da çok üzgün. Ağzı, dili yok ki nasıl üzgün olduğunu anlatsın. Komşumuz ısırıldığını beyan ederek polis merkezine bizden şikayetçi oldu. Biz de kendisinden bahçemize izinsiz girdiği için haneye tecavüz edip, eşim ve çocuğumu korkuttuğu, sahiplendiğimiz sokak köpeği 'Kara'yı dövdüğü, hayvanın 8 yavrusunun ölümüne sebep verdiği için şikayetçi olduk" dedi.

Dayak Yiyen Anne Köpek Sütten Kesildi, Emziremediği 8 Yavrusu Telef Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dayak Yiyen Anne Köpek Sütten Kesildi, Emziremediği 8 Yavrusu Telef Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • AYC.: Hiçbir hayvan durduk yere kimseye saldırmaz bu haberi okuyan bu kadar yetiştin insan hiç mi bilmiyor emziren kedi köpeklerin yavrularını koruma iç güdüsü olduğunu? yada bilmez misiniz bir köpek size karşı saldırma durumundaysa tepkisiz kaldığınızda sonrasında sizi bırakacağını ? sürekli bir şiddet eylemi içerisindesiniz. Bunu bir insan yapsanız demediğinizi bırakmazsınız yazıklar olsun insanları hayvanları her şeyi ötekileştirip hor görüp nankörlük etmenize rabbim sizleri ıslah etsin akıl versin 15 5 Yanıtla
  • Batman: Telef oldu yerine öldü desek daha uygun olur.. 9 6 Yanıtla
  • gerçek bu: videoyu izlemiyorsunuz adam oradan geçiyor köpekler saldırıyor ne yapsın siz olsanız köpeklerin sizi parçalamasına izinmi verirdiniz 5 8 Yanıtla
  • Alper: Merak etmeyin arkadaşlar imamoğlu gelince böylelerinin hepsini sevicek 5 7 Yanıtla
  • İnsan yetişmiyor: Şaşırdık mı ,, şaşırmadık .. 5 0 Yanıtla
  • Isparta: Boylelerine tıkılamak lazim 4 0 Yanıtla
  • Dnz: Icim acıdı gozlerim dolarak okudum haberi 3 1 Yanıtla
  • ....: Bu adi insani hapse atin 1 0 Yanıtla
  • Koçarlı'da İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, zirai ilaç ve gübre bayilerini denetliyor
    12:11 Koçarlı'da İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, zirai ilaç ve gübre bayilerini denetliyor

    Koçarlı İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, zirai ilaç ve gübre bayilerinin denetimlerini sürdürerek tarımsal üretimin daha sağlıklı ve verimli bir şekilde gerçekleşmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Ziraat mühendisleri, denetimler sırasında zirai ilaç ve gübrelerin depolama şartlarını, etiket ve ambalaj kontrolünü, ürünlerin ruhsatlı olup olmadığını ve çevreye zararlı olabilecek unsurların bulunup bulunmadığını titizlikle inceliyor. Bu denetimler, tarım sektörünün sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde gelişmesine katkı sağlarken, çiftçilerin de güvenilir ve kaliteli tarım ürünlerine erişimini sağlıyor.

  • Adıyaman'da merdivenden düşen işçi yaralandı
    12:11 Adıyaman'da merdivenden düşen işçi yaralandı

    Organize Sanayi Bölgesi'nde bir işletmede çalışırken merdivenden düşen A.T. yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı hastaneye kaldırıldı.

  • Manisa'da Kayıp Alzheimer Hastası Kadın Dere Yatağında Bulundu
    12:10 Manisa'da Kayıp Alzheimer Hastası Kadın Dere Yatağında Bulundu

    Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde kayıp ihbarı yapılan 78 yaşındaki alzheimer hastası kadın, jandarma ekipleri tarafından bir dere yatağında bilinci açık şekilde bulundu. Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen kadın, ailesine teslim edildi.

  • Kars'ta Husumetli Gruplar Arasında Kavga: 2 Yaralı
    12:10 Kars'ta Husumetli Gruplar Arasında Kavga: 2 Yaralı

    Kars Merkez Yalınkaya köyünde önceden husumet bulunan 2 grup arasında çıkan kavgada 2 kişi kafalarına aldıkları darbelerle yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kavga ile ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Alkollü araç kullanan şahsın aracında ruhsatsız tabanca ele geçirildi
    12:10 Alkollü araç kullanan şahsın aracında ruhsatsız tabanca ele geçirildi

    Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dumlupınar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada 1 adet tabanca ve 8 adet mermi bulundu. Araç sürücüsü C.T. ve araçta bulunan T.A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Alkol testinde araç sürücüsü C.T.'nin alkollü olduğu tespit edildi ve kendisine 6 bin 453 TL para cezası kesilerek sürücü belgesine 6 ay süreyle el konuldu.

  • Afyonkarahisarlı Sporcu Kübra Saltık, Para Yüzme Müsabakaları'nda Gümüş Madalya Kazandı
    12:10 Afyonkarahisarlı Sporcu Kübra Saltık, Para Yüzme Müsabakaları'nda Gümüş Madalya Kazandı

    Afyonkarahisarlı sporcu Kübra Saltık, Eskişehir'de düzenlenen Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Para Yüzme Müsabakaları'nda üstün bir performans sergileyerek yarışmayı gümüş madalya ile tamamladı. Saltık, görme engeline rağmen azmi, disiplini ve yeteneği sayesinde diğer sporcular arasında öne çıktı ve engelli bireylerin spor yapma potansiyeline ışık tuttu.

  • Lenfoma kanseri olan öğretmen, zorluklara rağmen öğrencilerini geleceğe hazırlıyor
    12:09 Lenfoma kanseri olan öğretmen, zorluklara rağmen öğrencilerini geleceğe hazırlıyor

    Bitlis'teki 8 Ağustos İlkokulu'nda görev yapan ve trafik kazasında bir bacağını kaybeden lenfoma kanseri Uğur Taşkaya, yaşadığı zorluklara rağmen öğrencilerini geleceğe hazırlıyor. 6 yaşında trafik kazası sonucu bacağını kaybeden Taşkaya, eğitim hayatını sürdürerek Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi'nden mezun oldu. Mezun olduğu okula öğretmen olarak atanan Taşkaya, lenfoma kanseri teşhisi konulmasına rağmen mesleğini sürdürüyor ve öğrencilerine ilham oluyor.

  • Bodrum'da 6'sı çocuk 24 düzensiz göçmen yakalandı
    12:08 Bodrum'da 6'sı çocuk 24 düzensiz göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik ekipleri, Bodrum açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisini alarak harekete geçti. Durdurulan bot içerisinde 18 düzensiz göçmen ve 6 çocuk yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

  • Bayburt Üniversitesi 2022-2023 Sürdürülebilirlik Raporunu Yayımladı
    12:07 Bayburt Üniversitesi 2022-2023 Sürdürülebilirlik Raporunu Yayımladı

    Bayburt Üniversitesi, 2022-2023 Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımlayarak gelecek yıllarda sürdürülebilirlik faaliyetlerini daha da güçlendirmeyi hedeflediğini açıkladı. Rapor, Türkiye'nin Sürdürülebilir Kalkınma Amacı'na uyum sağlama çabalarını ve Bayburt Üniversitesinin kurumsal dönüşüm kapasitesini vurguluyor. Ayrıca, raporda sürdürülebilirlik etkinlikleri, farkındalık ve eğitim çalışmaları ile Bayburt Üniversitesinin politikaları ve projeleri de yer alıyor.

  • Ramazan Ayında Osmangazi'deki Fırınlar Denetlendi
    12:07 Ramazan Ayında Osmangazi'deki Fırınlar Denetlendi

    Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ramazan ayında ilçedeki fırınlara yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Denetimlerde, üretilen pidelerin gramajları ve hijyen koşulları kontrol edildi.

  • Samsun'da Kahvehanede Tombala Oynayan 39 Kişi Yakalandı
    12:06 Samsun'da Kahvehanede Tombala Oynayan 39 Kişi Yakalandı

    Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan bir kahvehanede tombala oynayan 39 kişi, polis tarafından suçüstü yakalandı. Şahıslara toplam 270 bin lira para cezası kesildi. Ayrıca kahvehanenin sahibi hakkında da yasal işlem başlatıldı.


Advertisement