Yee'den Ürdün'de Çocuk Festivali - Son Dakika
Güncel

Yee'den Ürdün'de Çocuk Festivali

- Amman'da "Haydi Dışarı" temasıyla düzenlenen çocuk festivali Çocukların etkinliğe katılması ve oyuncaklar ile oynaması Ankara Üniversitesini temsilen festivale katılan Müge Artar ile röportaj Yunus Emre Enstitüsünün (YEE), Ürdün'ün başkenti Amman'da "Haydi Dışarı" temasıyla düzenlediği...

20.04.2019 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Amman'da "Haydi Dışarı" temasıyla düzenlenen çocuk festivali

Çocukların etkinliğe katılması ve oyuncaklar ile oynaması

Ankara Üniversitesini temsilen festivale katılan Müge Artar ile röportaj Yunus Emre Enstitüsünün (YEE), Ürdün'ün başkenti Amman'da "Haydi Dışarı" temasıyla düzenlediği çocuk festivali başladı.

El-Ehli Spor Kulübüne ait tesiste düzenlenen festivale, Türkiye'den Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ankara Üniversitesi, Çocuk Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi, Ankara Çocuk Müzesi ve Türk-Ürdün Dostluk Derneği katılıyor.

Ürdün ve Katar'ın yanı sıra İspanya, Almanya, Avusturya ve Güney Kore'de eş zamanlı olarak düzenlenen festivalde, geleneksel sokak oyunları, atölye çalışmaları ve birbirinden eğlenceli faaliyetlere yer veriliyor.

Ankara Üniversitesini temsilen festivale katılan Müge Artar ise çocukların elektronik oyunlardan çok etkilendiğini, bu etkiyi azaltmak için onlara 12 geleneksel oyun seçtiklerini belirtti.

Yee\'den Ürdün\'de Çocuk Festivali
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yee'den Ürdün'de Çocuk Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement