Yeliz Yeşilmen Eşine Oy İstedi - Son Dakika
Magazin

Yeliz Yeşilmen Eşine Oy İstedi

Yeliz Yeşilmen Eşine Oy İstedi

Oyuncu ve sunucu Yeliz Yeşilmen, semt pazarını birlikte gezdiği MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı eşi Ali Uğur Akbaş'a seçmenlerden oy istedi.

26.01.2014 13:08  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kenan Evren Bulvarı üzerinde bulunan Çukurova Beldiyesi'ne ait Toros Kapalı Semt Pazarı'na eşi Yeliz Yeşilmen ile giden Akbaş, burada bulunan kadınların stantlarını tek tek gezdi. Akbaş, "Her mahallede ürünlerinizi sergileyip satabileceğiniz pazar yerleri yapacağız. Herkese hayırlı işler olsun. Çocuklarınız için kreş, öğrencileriniz için ise etüt merkezleri kuracağız" dedi.

YEŞİLMEN'E BÜYÜK İLGİ

Yeliz Yeşilmen ise pazar gezisi sırasında kadınların büyük ilgisi ile karşılaşıp, bol bol fotoğraf çektirdi. Yeşilmen, "Bende bu tür çalışmalara katılıp eşime destek oluyorum. Ev gezilerinde ve değişik ortamda seçim çalışmalarına katılıyorum. Bir kadın olarak sizlerin sorunlarını yakından biliyorum ve çözümü için değişik projeler üretildi" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Yeliz Yeşilmen Eşine Oy İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ccc: oyum sana hacı 41 20 Yanıtla
  • lRZCl: Yelizi aday gösterin oyunu ona basayim 30 17 Yanıtla
  • Tolga Aşkın: Ben başkasına değil, Yeliz'e veririm... oyumu :))) 17 12 Yanıtla
  • can ışık: ŞİMDİYE KADAR NERDEYDİNİZ NEDEN HALKIN İÇİNDE YOKTUNUZ ,NEDEN SEMT PAZARLARINDA YOKTUNUZ,NEDEN ESNAFIN YANINDA YOKTUNUZ BUGÜN NE OLDUDA SOKAKLARA PAZARLARA İNDİNİZ ŞİMDİYE KADAR NEDEN BİR KREŞ AÇMADINIZDA BUGÜN ÇIKMIŞSINIZ BUNU YAPICAN ŞUNU YAPICAR BU HALKI BUKADAR ENAYİMİ SANDIZ. ARTIK BU HALK UYANDI KANDIRAMASSINIZ DÜN YANINDA OLMAYANIN BUGÜN DE YARINDA YANINDA OLMIYACAĞINI BİLİYOR. ONUN İÇİN BOŞUNA KENDİNİZİ YORMAYIN. 19 3 Yanıtla

Advertisement