Yelken: 16. Sonbahar Göcek Yarış Haftası - Son Dakika
Spor

Yelken: 16. Sonbahar Göcek Yarış Haftası

Muğla'da düzenlenen 16. Sonbahar Göcek Yarış Haftası ve 10 Kasım Atatürk Kupası'nda, yelkenli yatların mücadelesi başladı.

06.11.2018 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da düzenlenen 16. Sonbahar Göcek Yarış Haftası ve 10 Kasım Atatürk Kupası'nda, yelkenli yatların mücadelesi başladı.

Fethiye ilçesi Göcek Mahallesi açıklarında gerçekleştirilen yarışlarda, aralarında 10 ülkeden sporcuların olduğu 90 teknede 604 yelkenci mücadele ediyor.

İzkayası mevkisinden başlayan yarışlarda sporcular, yaklaşık üç saat uygun rüzgarın oluşmasını bekledi.

Daha sonra sporcular, Göcek koyları ve Fethiye Körfezi'nde yelken açtı.

İlk gün, "Ergo Cup" ve "Serenity Cup" şamandıra yarışlarında yelkenciler kıyasıya mücadele etti.

Göcek Yat Kulübü Başkanı Mustafa Gençaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışın turizme katkı sağladığını söyledi.

Organizasyonda yarın Göcek Yat Kulübü Kupası ve "D-Resort Cup" mücadeleleriyle devam edecek yarışlar, 9 Kasım'da sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yelken: 16. Sonbahar Göcek Yarış Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı
    14:36 Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı

    Yunanistan Süper Lig'inde şampiyonluk mücadelesi veren Panathikos, şampiyon olamasa da teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam ile başkan Giannis Alafouzos bir araya gelerek önümüzdeki sezonun planlamasına başladı.

  • Beşiktaş'ın efsane başkanı Hakkı Yeten anıldı
    14:12 Beşiktaş'ın efsane başkanı Hakkı Yeten anıldı

    Beşiktaş'ın 'Baba' lakaplı eski başkanı ve efsane futbolcu Hakkı Yeten, vefatının 35. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında dualarla anıldı. Anma törenine Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri, Yeten'in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

  • Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti
    14:12 Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti

    Ağrı'nın Doğubeyazıt Hudut Birliği'nde görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu (24), vefat etti. Bodruoğlu'nun cenazesi doğum yeri olan Sungurlu'nun Beşkız köyünde defnedilecek.

  • Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel: Tüm Camia Türkiye Kupası'na Odaklandık
    14:07 Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel: Tüm Camia Türkiye Kupası'na Odaklandık

    Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, takımın Türkiye Kupası'nı kazanmaya odaklandığını belirtti. Yücel ayrıca, transfer dedikoduları hakkında açıklamalarda bulunarak Semih Kılıçsoy'un değerli bir oyuncu olduğunu vurguladı. Ayrıca, Beşiktaş'ın evinde oynadığı Samsunspor maçına yabancı VAR hakemi atanmamasını eleştirdi ve yabancı VAR hakemlerinin Türk futboluna katkısını değerlendirdi.

  • P. Karşıyaka Üçüncülük İçin Beşiktaş'ın Hatalarını Bekliyor
    14:07 P. Karşıyaka Üçüncülük İçin Beşiktaş'ın Hatalarını Bekliyor

    Basketbol Süper Ligi'nde üst üste galibiyetler alan P. Karşıyaka, normal sezonu üçüncü sırada bitirmek için kalan maçlarını kazanıp, rakibi olan Beşiktaş'ın hatalar yapmasını bekleyecek.

  • Fenerbahçe'nin Olympiakos maçında Alman hakem düdük çalacak
    14:04 Fenerbahçe'nin Olympiakos maçında Alman hakem düdük çalacak

    Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile oynayacağı rövanş maçında Alman hakem Tobias Stieler düdük çalacak. Stieler daha önce Türk takımlarının maçlarını yönettiği 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.


Advertisement