Yelkenciler Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Spor

Yelkenciler Ödüllerini Aldı

Yelkenciler Ödüllerini Aldı

Türkiye Yelken Federasyonu'nun (TYF) 2013 yılı programı kapsamında Bodrum'da düzenlediği Yarıyıl Kupası'nın ikinci ayağı tamamlandı.

07.02.2013 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yelken Federasyonu'nun (TYF) 2013 yılı programı kapsamında Bodrum'da düzenlediği Yarıyıl Kupası'nın ikinci ayağı tamamlandı.

TYF'nin Yalıkavak Beldesi'nde düzenlediği Yarıyıl Kupası'nda yarışan sporcular ödüllerini aldı. Yalıkavak Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen ve 7 ilden 132 sporcunun katıldığı yelken yarışlarında 420, 470, RS X, Techno 293 ve Raceboard kategorilerinde derece alan sporculara, Yalıkavak Belediyesi Yelken Kulübü'nde düzenlenen törenle ödülleri verildi.

420 Genel kategorisinde birinci Zeynep Yentur ve Deniz Gökmeral, ikinci Deniz Bağcı ve Kaan Tuna, üçüncü Serra Deniz Pelin ve Lalin Tasa oldu. 470 Genel kategorisinde Deniz Çınar ve Ateş Çınar birinci, Sergen Birincioğlu ve Emre Hasbay ikinci, Halil Demirer ve Fırat Şahin de üçüncü oldu. Finn Genel kategorisinde birinciliği Alican Başeğmez, ikinciliği Cem Gözen, üçüncülüğü de Alican Kaynar aldı.

420 sınıfında 17 ekip, 470 sınıfında 12 ekip, Finn'de 5, Raceboard'da 27, RS X'te 8 ve Techno 293'te 34 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda derece elde eden sporculara ödüllerini Yalıkavak Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Saruhan ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu verdi. Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, yarışların ikinci ayağını tamamladıklarını söyledi. Saruhan, "Bu yarışlarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu herhangi bir sıkıntı yaşamadan başarıyla tamamladık. Bu tür etkinlikleri Yalıkavak'ta yapmaktan çok mutluluk duyuyoruz" dedi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Yelkenciler Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement