Yelkenli teknede 2 Rus göçmen kaçakçısı ve 83 göçmen yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Yelkenli teknede 2 Rus göçmen kaçakçısı ve 83 göçmen yakalandı

Yelkenli teknede 2 Rus göçmen kaçakçısı ve 83 göçmen yakalandı

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında yelkenli tekne içinde Yunanistan adalarına kaçak yollardan geçiş yapmaya çalışan 83 düzensiz göçmen ve 2 Rus uyruklu göçmen kaçakçısı yakalandı.

22.05.2023 19:55  Güncelleme: 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında yelkenli tekne içinde Yunanistan adalarına kaçak yollardan geçiş yapmaya çalışan 83 düzensiz göçmen ve 2 Rus uyruklu göçmen kaçakçısı yakalandı.

Datça ilçesi açıklarında yelkenli tekne içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisini alan Türk Sahil Güvenlik ekipleri, bölgeye iki kurtarma botu sevk etti. Sahil Güvenlik ekipleri, İtalya rotası üzerinde hareket halinde olan yelkenli tekneyi durdurdu. Teknede 56 Irak ve 27 Afganistan uyruklu göçmen yakalandı. Düzensiz göçmenleri yasa dışı yollardan İtalya'ya kaçırmaya çalışan 2 Rus uyruklu göçmen kaçakçısı da yakalandı. Yakalanan düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından Ula Geri Gönderme Merkezine gönderilirken, 2 Rus uyruklu göçmen kaçakçısı hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yelkenli teknede 2 Rus göçmen kaçakçısı ve 83 göçmen yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu
    10:17 Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu

    Karaman'da bir ekmek fırınında çalışan genç, dalgınlığı sonucu kolunu hamur makinesine kaptırarak elini bileğinden kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Genç, yapılan müdahalenin ardından kopan eliyle birlikte Konya'da bir hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Manavgat'ta kaza: 2 yaralı, 1 sokak köpeği telef oldu
    10:14 Manavgat'ta kaza: 2 yaralı, 1 sokak köpeği telef oldu

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada toprak yüklü kamyonun kamyonete çarpması sonucu 2 kişi yaralandı ve bir sokak köpeği telef oldu. Kazada hurdaya dönen kamyonun sürücüsü ve yolcusu kurtarma ekibi tarafından çıkarıldı.


Advertisement