Yemeğini Al İftara Gel' Çağrısına Uydular - Son Dakika
Güncel

Yemeğini Al İftara Gel' Çağrısına Uydular

Yemeğini Al İftara Gel\' Çağrısına Uydular

MERSİN'in merkez Toroslar İlçesi'ndeki Aladağ ve Turgut Türkalp Mahallesi sakinleri 'Yemeğini Al Sen de Gel' sloganı ile kurulan iftar sofralarında buluştu.

20.06.2017 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN'in merkez Toroslar İlçesi'ndeki Aladağ ve Turgut Türkalp Mahallesi sakinleri 'Yemeğini Al Sen de Gel' sloganı ile kurulan iftar sofralarında buluştu. Programa Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile çok sayıda kişi katıldı.

Turgut Türkalp Mahallesi'ndeki iftar programına eşi Aydan Tuna ile birlikte katılan Başkan Tuna, evde hazırladıkları iftar yemeğini de getirdi. Bir başka iftarda Aladağ Mahallesi'nin sakinleriyle bir araya gelen Başkan Tuna, 'Yemeğini Al Sen de Gel' adlı uygulamanın diğer mahallelere de örnek olduğunu söyledi. Tuna, şöyle dedi:

"Her yıl Ramazan ayında Turgut Türkalp Mahallemizde düzenlen iftar sofrası suya atılan taşın oluşturduğu halka misali büyüdü ve bugün sokaklara sığmaz hale geldi. Bu sofranın özelliği ve güzelliği Ramazan ayında yapılan bütün iftarlara bedel. Çünkü herkes Allah ne verdiyse evinde pişirdiği yemeği bu sofrada paylaşıyor."

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yemeğini Al İftara Gel' Çağrısına Uydular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement