Yemekten dönen ailenin bulunduğu araç takla attı: 5'i çocuk 9 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Yemekten dönen ailenin bulunduğu araç takla attı: 5'i çocuk 9 yaralı

Yemekten dönen ailenin bulunduğu araç takla attı: 5'i çocuk 9 yaralıSAMSUN - Samsun'da bir restorandan yemek yemekten dönen akraba olan ailelerin içinde bulunduğu otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5'i çocuk 9 kişi yaralandı.

15.09.2019 19:10  Güncelleme: 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yemekten dönen ailenin bulunduğu araç takla attı: 5'i çocuk 9 yaralı

SAMSUN - Samsun'da bir restorandan yemek yemekten dönen akraba olan ailelerin içinde bulunduğu otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5'i çocuk 9 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun'un Canik ilçesi Toptepe Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan Gökhan Şen idaresindeki 55 SV 839 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yolda çıkarak orta refüje çarpıp takla atarak yol ortasında ters döndü. Kaza sonrası karayolunda can pazarı yaşındı. Kaza yerine itfaiye, polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada, otomobil sürücüsü Ramazan Gökhan Şen ile aynı araçta bulunan Fatma Arslan, Medine Şen ve Nezahat Çilingir ile çocuklar Cemre Arslan, Zehra Arslan, Ahmet Şen, Muhammet Ali Arslan ve Elif Nisa Şen yaralandılar. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ile 2 özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yemekten dönen ailenin bulunduğu araç takla attı: 5\'i çocuk 9 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yemekten dönen ailenin bulunduğu araç takla attı: 5'i çocuk 9 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement