"Yeni Bir Başlangıç" - Son Dakika
Spor

"Yeni Bir Başlangıç"

"Yeni Bir Başlangıç"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Demirören, İrlanda Cumhuriyeti maçının yeni bir başlangıç olacağını belirtti, “Milli Takımımızın önce UEFA Uluslar Ligi’nde ardından UEFA EURO 2020’de özlenen sonuçları almasını temenni ediyorum” dedi.

22.03.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Futbol Takımı'nın yarın İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı karşılaşma için hazırlanan maç kitapçığına yazan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, bu karşılaşmanın ay-yıldızlı ekip için yeni bir başlangıç olacağını ifade etti.

Demirören, "Milli Takımımızın önce UEFA Uluslar Ligi'nde ardından UEFA EURO 2020'de özlenen sonuçları almasını temenni ediyorum. Teknik direktörümüz Mircea Lucescu ve teknik heyetimizin yeni bir takım kurma çabalarını takdirle izliyor, tüm halkımızdan da gerekli desteği vermesini diliyorum" dedi.

Yeni bir başlangıç için 2018'in ilk milli maçında bir kez daha Antalya'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım Demirören, "Merhum Muhammed Ali, 'Dostluk okulda öğrenilen bir şey değildir. Ama eğer dostluğun anlamını  bilmiyorsanız hiçbir şey öğrenmemişsiniz demektir' der. Antalyalı futbolseverler, bugüne kadar skor ne olursa olsun hep ay-yıldızlıları destekleyerek milli futbolcularımızın gerçek dostu olduklarını ispat ettiler.  Milli futbolcularımızın da Antalyalı  futbolseverlerin samimi desteğine aynı ruhla cevap vereceğinden eminim. Ay-yıldızlı takımımızda da milli ruh, Antalya'da yeniden yükselecektir" ifadelerini kullandı.

İrlanda Cumhuriyeti ekibine de "Hoş geldin" diyen Demirören, şöyle devam etti:

"Umarım dostça ve futbolun güzelliklerinin yaşandığı bir maç olur. İki ülke futbol federasyonları arasındaki örnek dostluğun bu maç vesilesi ile daha da pekişeceğine inancım tam."

Milliler bugün Antalya yolcusu

A Milli Futbol Takımı, İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Önceki günkü antrenmanda düz koşu yapan Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun ve Selçuk İnan dün akşam takımla çalıştı. Sol dizinde zorlanma olan Mahmut Tekdemir takımdan ayrı düz koşu yaptı. Ay-yıldızlı ekibimiz, bugün 11.00'de Antalya'ya gidecek, 19.30'da ise yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

U19'lar iyi başladı

Türkiye U19 Milli Takımı, UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur 7. Grup'taki ilk maçında Avusturya'yı 2-0 mağlup etti.

Danimarka'nın Silkeborg şehrinde bulunan Silkeborg Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada U19 Milli Takımı'nın gollerini 59 ve 83. dakikalarda Muhayer Oktay kaydetti.

300 TL'lik forma koleksiyonere

Milli Takımların Nike tarafından hazırlanan yeni iç saha ve deplasman formalarının yeni tasarımı beğeni toplamış ancak fiyatıyla ilgili bazı eleştiriler olmuştu.

Ancak 3 forma içerisinde fiyatı en pahalı olan 300 liralık formanın sadece koleksiyonerlere yönelik olduğu ortaya çıktı. Futbolcuların giyeceği forma ile bire bir aynı olup tüm teknik özellikleri taşıyan bu maç formaların üretiminin de sınırlı sayıda yapıldığı belirtildi.

179.90 liradan satışa sunulan stadyum formaları da yine stada gelen taraftar için dizayn edildiği bildirildi. Nike tarafından 129.90 liradan satışa çıkarılan ve genel taraftara hitap eden  formaların fiyatlarının önemli olduğu vurgulandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Yeni Bir Başlangıç' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement