Yeni Bir Predator Filmi Geliyor. Peki ya Arnold? - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Bir Predator Filmi Geliyor. Peki ya Arnold?

Yeni Bir Predator Filmi Geliyor. Peki ya Arnold?

Sinema tarihinin kült karakterlerinden bir tanesi olan Predator, bir kez daha avlanmak için geliyor.

01.07.2014 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

İlk olarak 1987 yılında 20th Fox tarafından vizyona sokulan ve beğeni toplayan Predator, gişede 98 milyon doların üzerinde hasılat elde etmişti. John McTiernan tarafından yönetilen filmin başrolunde ise Arnold Schwarzenegger'ı izlemiştik.


İlk Predator filminin ardından birçok devam filmi gelse de hiçbiri ilk filmin yerini tutmadı. Yeri geldi Predator'ü Alien'lar ile savaştırdılar ve son olarak da Piyanist'ten tanığımız Adrien Brody'nin oynadığı ve Robert Rodrigez tarafından yeni bir Predator filmiyle (Predators) karşılaşmıştık.


Ve gelelim şimdiye...


20th Fox, yaklaşmakta olan yeni Predator filminin yazılması, yapım sürecinin üstlenilmesi ve yönetilmesi için Shane Black ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Black, Iron Man 3'ü de yazmış ve yönetmişti. Ayrıca bir de ilginç bilgi verelim. Shane Black, 87 yılında gösterime giren orijinal Predator filminde de ufak bir role sahipti, ayrıca senaryoyu yazanlardandı. Yeni filmin yapımcı kadrosunda orijinal filmin ekibinde de yer alan John Davis, Joel Silver ve Lawrence Gordon bulunuyor.


Bu arada, yeni film için reboot söylentileri vardı. Yönetmen ise, bu söylentileri kabul etmiyor. Sıradaki film için "yaratıcı bir devam filmi" yakıştırması yapan Black, mevcut Predator evreninde daha evvel görülmemiş detayları açığa çıkararak daha zengin bir deneyim sunmayı amaçlıyor.


Filmin ne zaman gösterime gireceği ve kimlerin oynayacağı henüz belli değil. En çok merak edilen ise, yıllar sonra Arnold Schwarzenegger'ın ufak bir rolle de olsa Predator evrenine geri dönüp dönmeyeceği. Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Bir Predator Filmi Geliyor. Peki ya Arnold? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement