Yeni Çanspor Yönetiminden Kaymakam Kakillioğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yeni Çanspor Yönetiminden Kaymakam Kakillioğlu'na Ziyaret

Yeni Çanspor Yönetiminden Kaymakam Kakillioğlu\'na Ziyaret

Çanakkale’nin Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden takımlarından biri olan Kırmızı-Beyazlı ekip Yeni Çanspor Kulübü Yönetimi, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu’nu ziyaret etti.

13.12.2013 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden takımlarından biri olan Kırmızı-Beyazlı ekip Yeni Çanspor Kulübü Yönetimi, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu'nu ziyaret etti.

Yeni Çanspor yönetimi başkan Kemal Yüksel, yöneticiler İrfan Amuca, Murat Okan ve Mehmet Arıcı ile beraber Kaymakam Nurettin Kakillioğlu'na makamında ziyarette bulundu. Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kaymakam Kakillioğlu, "Sporun her türlüsünü seviyoruz. Yeni Çanspor'un bu dönemi açısından Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 3. olması büyük bir başarı. Çünkü hiçbir maçımızı kendi sahamızda oynayamıyoruz. Tamamen deplasmandayız. Biz bu şekilde 3. Sıradaysak, saha yakında bitecek. Ondan sonra yapılan tüm maçlar kendi evimizde oynanacak, o zaman rakipler bizden korksun. Geldiğim ilçede İznik'te çocuklarımla beraber hafta sonları maçlara gidiyorduk. Dışarıya gitmek bizim açımızdan zor, ama burada olduğu sürece mutlaka ve mutlaka maçları izleyeceğim. Yeni Çanspor başarılı olduğu müddetçe seyirciyi de çekecek ki şu anda zaten çok açık bir şekilde başarı var. Umuyor ve diliyoruz ki, hem ilk yarıyı hem de sezon sonunu çok çok daha iyi bir yerde bitiririz. İnşallah 3. ligin kapılarını zorlar, kapılarını açar ve gireriz" şeklinde konuştu. Yeni Çanspor yöneticileri ziyarette Kaymakam Nurettin Kakilloğlu'na Çanakkale'nin plaka numarası yazılı 17 numaralı Yeni Çanspor forması ile bir buket çiçek hediye etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Çanspor Yönetiminden Kaymakam Kakillioğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement