Yeni Diziye Yeni İmaj - Son Dakika
Magazin

Yeni Diziye Yeni İmaj

Yeni Diziye Yeni İmaj

atv'nin 1940'lı yıllarda geçen yeni dönem dizisi "Bir Günah Gibi"nin başrol oyuncusu Burak Hakkı, bıyık bırakarak kamera karşısına geçti. .

08.09.2011 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

atv ekranlarında yeni sezonda yine iddialı bir dizi izleyicilerle buluşacak. Özge Borak, Burak Hakkı, Hande Soral ve Serkan Altunorak gibi oyuncuların başrollerini paylaşacağı "Bir Günah Gibi" izleyicileri ekrana bağlayacak.

Yönetmenliğini Gül Oğuz'un yaptığı dizinin hikâyesi ünlü yazar Nermin Bezmen'e ait. 8 aydır hazırlıkları yapılan dizinin çekimleri de geçtiğimiz günlerde başladı. Dizi için yapılan hazırlıkların en dikkat çekicisi, oyuncuların imaj çalışmaları oldu. 1940'ların İstanbul'unda yaşayan orta halli bir ailenin anlatılacağı dizide, Burak Hakkı'nın yeni imajı da oldukça ses getirecek.

Dizi başlamadan önce Hakkı'nın canlandıracağı Enver karakteri üzerinde yoğun bir şekilde çalışıldı. 1940'lı yılların tarzını yansıtabilmek için Hakkı'nın hem giyim kuşamı değiştirildi hem de dış görüntüsünde önemli yenilikler yapıldı. Bıyık bırakarak kamera karşısına geçen Hakkı, aynı zamanda Özge Borak'ın canlandırdığı Benan karakterinin de eşi olarak ekrana gelecek.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yeni Diziye Yeni İmaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement