Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi'nin istişare toplantısı yapıldı - Son Dakika
Güncel

Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi'nin istişare toplantısı yapıldı

Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi\'nin istişare toplantısı yapıldı

Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi'nin istişare toplantısı gerçekleştirildi.

05.11.2021 21:08  Güncelleme: 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi'nin istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Hacı Bayram-ı Veli Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Ankara Müftüsü Yusuf Doğan da katıldı.

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, toplantıda yaptığı konuşmada, Kovid-19 sürecinde öğrencilere burs vermeye devam ettiklerini söyledi.

Hayırseverler tarafından yapılan bağışları emanet olarak gördüklerini belirten Göksu, burs için 13 bin 500 öğrencinin kendilerine müracaat ettiğini, yaklaşık 1500 öğrenciye burs vermeyi planladıklarını anlattı.

Göksu, 70 ülkeden öğrencilere burs, yurt ve sosyal yardım imkanı sağladıklarını aktararak, "Bu öğrencilerin yarın ülkelerine gittiği zaman bizim elçilerimiz olmalarını arzuluyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi'nin istişare toplantısı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı
    20:50 Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahsın Y.J. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoranın işletme sahibi ve müdürü ise serbest bırakıldı.

  • Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u mağlup etti
    20:38 Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u mağlup etti

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisinin ilk maçında, Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u 71-70 mağlup ederek 1-0 öne geçti. Serinin ikinci maçı 20 Nisan Cumartesi oynanacak.

  • Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu:
    20:33 Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu: "Bugün Bekâ Sorunu Her Dört Gençten Üçünün Bavulları Zihninde Toplamış Olmasıdır"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu’nca düzenlenen Gençlik Buluşması’nda; seçimlerde başarılı olmalarının üç nedeninin gençler, eşit temsil ve bilim olduğunu ifade etti. Özel, “Bir ülkenin gerçek sorunu o ülkenin gençlerinin dünyanın diğer ülkelerinde hayal kurmasıdır. Bugün bekâ sorunu her dört gençten üçünün  bavulları zihninde toplamış olmasıdır" dedi. Seçimlere genç bir ekiple gittiklerini belirten Özel, “Önümüzde açamadığımız devasa bir kapı vardı kale gibi. Siyasetin başarı kapısı bize kapalıydı. Bir cam tavan vardı başımızın üstünde yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramıyoruz diye de artık zıplamıyorduk. O devasa siyaset kalesinin, kapalı başarı kalesinin üç anahtarı vardı. Tarihten mirastı. Emanetti. O üç anahtarı üç deliğe soktuk ve teker teker çevirdik. Siyasetin başarı kapısı açıldı” diye konuştu.


Advertisement