Yeni Efes Kızları Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Yeni Efes Kızları Belli Oldu

Yeni Efes Kızları Belli Oldu

"Efes Kızları" seçmelerinde final heyecanı Capacity AVM'de yaşandı.

11.06.2012 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Efes Kızları"nın 'Yeni Sezon Seçmeleri'nin finali 10 Haziran'da Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşti. Finale kalan 26 genç kız, aralarında Mariah Carey, Kylie Minogue, Cheryl Cole gibi isimlerle çalışmış ünlü koreograf Ukweli Roach ile ünlü dansçı ve koreografların olduğu jüri karşısında performans sergileyerek 14 kişilik 'Efes Kızları'ndan biri olmak için yarıştı. AVM ziyaretçilerine açık olarak gerçekleşen final etkinliğinde müzik ve dans dolu sürprizler de izleyenlerle buluştu. Ramina Seyimanbejova, Dilek Akar, Ezgi Kıran, Sevda Kızılırmak, Fatoş Albayrak, Büşra Egen, Lara Günaydın, Fatma Şen, Nihal Öztürk, Berna Aksar, Tuğba İldiz, Pelin Sezişli, Tatyana Nahodkina ve Tuğçe Güder'den oluşan yeni Efes Kızları ekibi yeni sezonda Anadolu Efes Basketbol Takımı'nı desteklemeye devam edecek.

Anadolu Efes Basketbol Takımı maçlarının devre aralarında ve molalarda takımı desteklemek, maçlara renk katmak ve seyirciyi coşturmak amacıyla kurulan "Efes Kızları" yeni sezon seçmelerinin finali 10 Haziran'da Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşti. İnternetten Facebook üzerinden ve workshoplar aracılığıyla yapılan başvurular sonucu ön elemeden geçen 12 genç kız ve mevcut Efes Kızları yeni sezonda takımı destekleyecek 14 kişilik "Efes Kızları"ndan biri olmak için mücadele etti. Ramina Seyimanbejova, Dilek Akar, Ezgi Kıran, Sevda Kızılırmak, Fatoş Albayrak, Büşra Egen, Lara Günaydın, Fatma Şen, Nihal Öztürk, Berna Aksar, Tuğba İldiz, Pelin Sezişli, Tatyana Nahodkina ve Tuğçe Güder rakiplerini geride bırakarak Efes Kızları'ndan biri olma hakkını kazandı.

Şovlarıyla basketbol seyircisini büyüleyen ve bir ekol haline gelen "Efes Kızları" seçmeleri final töreninde aralarında Mariah Carey, Kylie Minogue, Cheryl Cole gibi isimlerle çalışmış Ukweli Roach ve Can Bonomo'nun Eurovision şarkısının koreografisini yapan Candaş Baş'ın da bulunduğu jüri üyeleri birbirinden etkileyici şovlar ve performanslar arasında seçim yapmakta oldukça zorlandı.

"Efes Kızları" yeni sezon seçmelerinde katılımcılar ilk olarak Facebook'ta bulunan www.facebook.com/EfesKizlari adresine 30 saniyelik freestyle dans videolarını yüklediler. Başvurular Facebook üzerinden ve düzenlenen workshoplar aracılığıyla gerçekleştirildi. Facebook'ta sayfa ziyaretçilerinden en yüksek oyu alan 1 videonun sahibi genç kız halkın birincisi olarak finale kalmaya hak kazandı. Diğer 11 finalisti ise jüri belirledi. Finale kalan 12 aday ve mevcut 14 Efes Kızı ise 8-9 Haziran'da katıldıkları kampın ardından Bakırköy Capacity AVM'de gerçekleşen büyük finalde 'Efes Kızları'ndan biri olmak için hünerlerini sergiledi.

Efes Kızları Kriterleri:

Anadolu Efes kurum kültürüne uygun

Düzgün fizikli

Takım ruhuna sahip

En az lise mezunu

Özel hayatına dikkat eden

Disiplinli

Anadolu Efes taraftarı olan

Jüri Üyeleri:

· Emre Topsakaloğlu Efes Türkiye Sponsorluk, Dijital ve Sosyal Pazarlama Müdürü

·Ukweli Roach Koreograf

·Candaş Baş Koreograf

· Müjgan Nadanoğlu Efes Kızları Koordinatörü

·Tuncer Merez Efes Kızları koreografı

·Irving Resurreccion Koreograf

·Ekin Bernay Dansçı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Yeni Efes Kızları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement