Yeni Eğitim-Öğretim Yılı - Son Dakika
Güncel

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı

Çorum'da yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle tören düzenlendi.

17.09.2018 14:44  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle tören düzenlendi.

Atatürk Anıtı'nda gerçekleşen törende İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ün Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Yeni eğitim-öğretim yılı kutlama töreni, Ertuğrul Gazi İlkokulu'nda düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, törende yaptığı konuşmada, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte il genelinde 91 bin 841 öğrencinin ders başı yaptığını söyledi. Kentteki eğitim altyapısının her geçen yıl güçlendiğini ifade eden Kılıç, "Yavrularımızın geleceğini en iyi ve en güzel şekilde sağlamak için durmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim-öğretim yılımız bütün öğrencilerimize, velilerimize ve ülkemize hayırlı olsun." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Büyük de 2018-2019 eğitim öğretim yılında, il genelindeki 482 okulda 8 bin 972'si okul öncesi olmak üzere toplamda 91 bin 841 öğrencinin eğitim göreceğini belirterek, yeni eğitim yılının hayırlı olmasını temenni etti.

Törenin ardından öğrenciler ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte sınıflarına girdi. Vali Kılıç ve beraberindekiler de öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek ilk gün heyecanına ortak oldu.

Törene, AK Parti Çorum milletvekilleri Erol Kavuncu ve Oğuzhan Kaya, Garnizon Komutanı Albay Çetin Öcal, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, daire müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Eğitim-Öğretim Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement