Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Başladı - Son Dakika
Yerel

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Eğitim-öğretim yılı açılışı dolayısıyla Manavgat ilçesinde de törenler düzenlendi.

19.09.2011 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-öğretim yılı açılışı dolayısıyla Manavgat ilçesinde de törenler düzenlendi.

Manavgat'taki ilk tören, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Buradaki törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenler, Manavgat 75. Yıl İlköğretim Okulu'nda devam etti. Törende konuşan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, öğrencilerin başarılı olmaları için bütün kurumların üzerlerine düşen görevleri yaptığını söyledi.

Bugün öğrenci olanların, yarın ülke yönetiminde söz sahibi olacağının altını çizen Kaymakam Bulgurlu, öğrencilere seslenerek, "Sizler ülkemizin geleceği olacaksınız. Onun için öğretmenlerinizi en iyi şekilde dinlemeli ve derslerinize çok çalışmalısınız" dedi.

Manavgat Milli Eğitim Müdürü Muammer Çınar da, 2010-2011 eğitim ve öğretim yılının Manavgat açısından verimli geçtiğini söyledi. Çınar, bu yıl da başarıların artarak devam etmesini diledi.

Törenin ardından Kaymakam Emir Osman Bulgurlu ve beraberindekiler bir sınıfa girerek öğrencilerle ders yaptılar. Akıllı tahta sistemini inceleyen Kaymakam Bulgurlu, kendilerinin okula gittiği dönemde böyle bir sistemin olmadığını ve sınıfların tebeşir tozundan geçilmediğini ifade etti.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement