Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlaması - Son Dakika
Yerel

Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlaması

CHP Gümüşhane İl Başkanı Özdamar: "Ülkemizi, Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık hedefine çıkarmanın yolu eğitimden geçmektedir"

14.09.2013 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, Türkiye'yi, Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık hedefine çıkarmanın yolunun eğitimden geçtiğini bildirdi.

Özdamar, yeni eğitim-öğretimin başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajında, okulların açılmasıyla yeni öğretim yılında, geleceğin aydınlık Türkiyesi'nin birer ferdi olan çocukların, ilim ve irfanla yoğrularak atılacağını belirtti.

Türkiye'nin, Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık hedefine çıkarmanın yolunun eğitimden geçtiğini ifade eden Özdamar, şunları kaydetti:

"Ülkemizin ihtiyacı olan eğitilmiş insan gücü ise ilim, irfan yuvası olan okullarımızda yetiştirilmektedir. Atatürk'ün özlediği çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkabilmek için bilginin gerekliliği düşüncesinden hareketle tüm öğrencilerimize yeni öğretim yılında başarılar diliyor ailelerine ve öğretmenlerine üstlendikleri bu kutsal görev için teşekkür ediyorum." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement