Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlangıcına Doğru - Son Dakika
Güncel

Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlangıcına Doğru

Muş Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolaysıyla mesaj yayımladı.

14.09.2018 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolaysıyla mesaj yayımladı.

Mesajında, güçlü, gelişmiş ve dünyada söz sahibi bir Türkiye'nin bu hedefine eğitim sayesinde ulaşılacağının farkında olduklarını belirten Metin İlci, çocukların köklü bir medeniyetin torunları olarak, yarınları inşa etmede gerekli potansiyele sahip olduğunu aktardı.

Bu potansiyeli değerlendirmek ve hayalleri gerçekleştirmek için yeni eğitim öğretim yılının iyi bir fırsat olduğunu kaydeden İlci, en büyük arzularının öğrencilerin milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesini ve milletini seven, değerlerini özümsemiş, demokrasiyi içselleştirmiş, insan hak ve hürriyetlerine saygılı, başkalarının haklarına saygı gösteren, sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma ve sorumluluk sahibi olma erdemlerini kazanmış bireyler olarak topluma katılmaları olduğuna vurgu yaptı.

İlci, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Büyük bir ülkenin, medeniyetlere beşiklik etmiş topraklarında yaşayan evlatlarısınız. Öz güveninizle, gücünüzü atalarınızdan alarak, aydınlık geleceği sizler inşa edeceksiniz. Sizlere güveniyoruz. Ancak biliyoruz ki, eğitimin sonuçları uzun sürede alınmaktadır. Bugünkü çalışmalarınızın meyvelerini on yıllar sonra alacağınızı unutmadan, bugünkü çalışmalarınızla geleceği inşa ettiğinizin bilinciyle çalışmak durumundayız. Bunları başarabilmek için tek bir şeye ihtiyacımız var, çalışkan olmak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlangıcına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement