Yeni Evlenenlere ve Evini Yenilemek İsteyenlere Büyük Kampanya ! - Son Dakika
Advertorial

Yeni Evlenenlere ve Evini Yenilemek İsteyenlere Büyük Kampanya !

Yeni Evlenenlere ve Evini Yenilemek İsteyenlere Büyük Kampanya !

Bir dünya markası olan Lazzoni, tüm zamanların en farklı kampanyalarından birine daha imza attı.

17.08.2017 16:36  Güncelleme: 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Kaliteden ödün vermeyen bakış açısı ve özgün tasarımları ile şıklığı konforla buluşturanşimdi KDV indirimi ile birlikte artan indirim oranlarıyla düşlediğiniz yaşam alanları için benzersiz bir fırsat sunuyor! Türkiye ve dünya da kalitesinden söz ettiren Lazzoni sunduğu büyük kampanya ile ulaşılabilir lüksü ayağınıza getiriyor.

Tasarım ve hizmet sektöründeki uzmanlığı ile inşa edilen, İstanbul'un en nezih bölgelerinden Haliç'te denize nazır konumlandırılmış Lazzoni Hotel, hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen çiftleri bekliyor! 400 kişi ziyafet, 600 kişi kokteyl kapasiteli Lazzoni Hotel şık davetlere ve düğünlere ev sahipliği yaparken, İstanbul'un en nezih bölgesinde düğününü yapan herkes Lazzoni Mağazasından mobilya alışverişlerinde %5 indirim hakkı kazanıyor. Kampanya dahilinde ki özel indirimlerin yanı sıra, 30 Eylül'e kadar geçerli KDV indirimi ve en özel günlerinde tercihlerini Lazzoni Hotel'den yana kullanan misafirlere mobilya alışverişlerinde %5 ek indirim daha sunuluyor! Lazzoni unutulmaz bir düğün ve ayrıcalıklı bir yaşam sunarken, Size de rüya gibi bir düğün ve düşlediğiniz evi size özel tasarım hizmeti ile cazip fiyatlara kurmanın tadını çıkarmak kalıyor.

Lazzoni koşulsuz müşteri memnuniyeti bakış açısı ile evinize özel ücretsiz tasarım hizmeti sunarken, salondan, yatak odanıza, yatak odanızdan yemek odanıza kadar tüm evinizi alanında uzman proje yöneticileri ve rakipsiz kalitesi ile tasarlayarak, yaşam alanlarınızda maksimum kalite, konfor ve şıklığı çok daha cazip fiyatlarla sunuyor. Eşsiz kumaş seçenekleri, evinize uygun ölçü alternatifleri ve ödeme kolaylıkları ile yaşam alanlarınızda kişisel zevklerinizin izini sürerken, özgün ve farklı tasarımları ile hayallerinizde ki ev sizi bekliyor! Evini baştan yaratmak isteyenler ya da evlerini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunan Lazzoni ile yaşam alanlarınızı, tek seferde ve çok uygun fiyatlara yenileyebiliyorsunuz.

Lazzoni Mobilya tarafından sunulan kampanyanın müşterilere sağladığı bu cazip teklif, KDV indirimiyle birleşince, kaçırılmayacak bir fırsata dönüşüyor.Üstelik Tüm eviniz tek seferde ve en uygun fiyata baştan yaratılıyor! Tüm ev projeli özel indirimler yeni evlenenler için büyük bir fırsata dönüşüyor! Amerika New York'da dünyaca ünlü tasarımcılar ile yaptığı projeler ile adından söz ettiren marka tasarım konusunda öncülüğünü dünyanın ticaret merkezinde de kanıtlıyor. Zaha Hadid projesi, Jennifer Post, Joyce Elizabeth gibi tasarım öncüleri ile beraber yaptığı projeler ile adından kıtalar arası söz ettiren marka dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, Kdv indiriminin yanında sunduğu özel indirim oranları ve yaptığı kampanyalarla tüm gelir grupları için erişilebilir lükse dönüşüyor!

Lazzoni Markasını Blog aberlerini takip edebilirsiniz

Lazzoni Mobilya günlük kullanım alanları ve farklı kompozisyonlar sunan tasarımları ile ailenizle ve dostlarınızla birbirinden keyifli zamanlar geçirebileceğiniz özgün kombinasyonlar ve huzurlu bir yaşam alanı için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Lazzoni Mobilya'nın tüm ev projeli özel indirim oranları yalnızca sınırlı süre için geçerli. Kampanyalar ve çok daha fazlası için size en yakın Lazzoni mağazasına uğramanız yeterli!

Son Dakika Advertorial Yeni Evlenenlere ve Evini Yenilemek İsteyenlere Büyük Kampanya ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement