Yeni Filmde Steve Jobs 'U Canlandıracak Ünlü Aktör! - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Filmde Steve Jobs 'U Canlandıracak Ünlü Aktör!

Yeni Filmde Steve Jobs \'U Canlandıracak Ünlü Aktör!

Walter Isaacson'un yazdığı biyografi üzerinden uyarlanacak yeni Steve Jobs filminde rol alacak ünlü aktör haberimizde.

24.10.2014 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Walter Isaacson'un yazdığı biyografi üzerinden uyarlanacak yeni Steve Jobs filminde rol alacak ünlü aktör haberimizde…

2013 yılında seyirciyle buluşan Jobs filmi beğenilmemiş ve bolca eleştiri almıştı. Birçok kişiye özellikle Apple kurucularından Steve Wozniak 'a göre film gerçekleri yansıtmıyordu. Özellikle Steve Jobs 'u yakından tanımış birçok kişi filmi eleştiri yağmuruna tutmuştu.

Walter Isaacson 'un yazdığı biyografi ise otoriteler tarafından tamamen gerçek ve Steve Jobs'un hayatını birebir yansıtıyor. Bunun başlıca nedenlerinden birisi ise Steve Jobs'un son zamanlarında Walter Isaacson'un biyografiyi oluşturabilmek için sürekli Steve Jobs 'un yanında olması ve tüm hikayeleri bire bir ondan dinlemesi. Dünya'da en çok satan biyografilerden biri olan bu kitap yeni bir Steve Jobs filmi için sinemaya uyarlanıyor. Yönetmenliğini Oscar ödüllü Danny Boyle'un yapacağı filmin senaryosu ise The Social Network filmiyle en iyi senaryo dalında Oscar kazanmış olan Aaron Sorkin tarafından yapılacak. ve film için en önemli haber ise Steve Jobs rolünü Batman serisinden tanıdığımız yine Oscar ödüllü Christian Bale 'in yapacak olması. Dünya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan usta oyuncunun Steve Jobs rolünde nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

Film hakkında daha detaylı bilgi verilmese de şimdiye kadar yapılan seçimler çarpıcı bir filmin bizi beklediğini gösteriyor.

The post Yeni Filmde Steve Jobs 'u Canlandıracak Ünlü Aktör! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Yeni Filmde Steve Jobs 'U Canlandıracak Ünlü Aktör! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement