Yeni Gömü Alanına Çevre Duvarı - Son Dakika
Güncel

Yeni Gömü Alanına Çevre Duvarı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, il genelinde kabristanlıkların mevcut şartlarını iyileştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

02.10.2017 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kapsamda Saruhanlı ilçesi Mütevelli Mahallesi'nde de yeni gömü alanının çevre duvarı inşaatı tamamlandı.
Ebedi istirahatgahların bakım, onarım ve temizliklerini titizlikle yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, mezarlıkların korunması için de önemli çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan noktalarda mezarlıklara çevre duvarları inşa edilerek, mezarların dış unsurların zararlarından korunması amaçlanıyor.

Saruhanlı ilçesi Mütevelli Mahallesi'nin yeni gömü alanında da böyle önemli bir çalışma yapıldı ve gömü alanın çevre duvarı inşaatı tamamlandı. Çalışmaların son halini Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, Mezarlıklar Dairesi Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya ve Mütevelli Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen ile birlikte inceledi. Vatandaşların kabristanlıklarda yürütülen çalışmaları görünce, Büyükşehir Belediyesi'ne hayır duaları ettiklerini belirten Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, Mütevelli Mahallesi'ne de önemli bir hizmet kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Çakır, "Saruhanlı Merkez Mezarlığı, Mütevelli Mahallesi Mezarlığı ve Koldere Mahallesi Mezarlıklarının çevre duvarlarının yapım işini tamamladık. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç duyulan çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Vatandaşımızın her zaman yanındayız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Gömü Alanına Çevre Duvarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement