Yeni İphone Modelinin Adı Ne Olacak? - Son Dakika
Ekonomi

Yeni İphone Modelinin Adı Ne Olacak?

Yeni İphone Modelinin Adı Ne Olacak?

12 Eylül günü yeni Apple Campus binasında Steve Jobs adını yaşatacak bir amfide gerçekleştirilecek Apple etkinliği için geri sayım sürerken, bugüne kadar iPhone 8 ve iPhone Pro adlarıyla anılan akıllı telefonun iPhone X olarak karşımıza çıkacağı iddia edilmiş durumda.

01.09.2017 21:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12 Eylül günü yeni Apple Campus binasında Steve Jobs adını yaşatacak bir amfide gerçekleştirilecek Apple etkinliği için geri sayım sürerken, bugüne kadar iPhone 8 ve iPhone Pro adlarıyla anılan akıllı telefonun iPhone X olarak karşımıza çıkacağı iddia edilmiş .

Yeni Apple amiral gemisi iPhone X olacak! Alman websitesi iCulture"ın haberine göre, yeni nesil OLED ekranlı iPhone modelinin adı iPhone X olacak. Ek olarak, haberde bir iPhone 8 modelinden de bahsediliyor ancak bu modelin tam olarak beklediğimiz model olmadığı belirtiliyor. Güvenilir bir kaynaktan alındığının altı çizilen bilgilerin, doğrudan Apple tarafından gerçekleştirilen bir toplantıdan öğrenildiği de ifadeler arasında. Bu arada iCulture"ın daha önce 10.5 inç iPad Pro hakkında da haklı çıktığını hatırlatmakta fayda var.

Yeni İphone Modelinin Adı Ne Olacak?

Tam da iPhone akıllı telefonların 10. yaşının kutlanacağı bir dönemde iPhone X isminin oldukça mantıklı bir seçim olduğunu söyleyebiliriz. Bildiğiniz üzere Romen rakamı olarak X, 10 anlamına geliyor. Diğer taraftan akıllı telefon iPhone Edition adıyla karşımıza çıksa da pek yadırgamayız. Apple"ın Watch akıllı saatlerinde de bir üst düzey Watch Edition modeli olduğunu hatırlatalım.

Çerçevesiz bir tasarım sunmayacak olan ve iPhone 7S ile iPhone 7S Plus olarak anılan modellerin ise doğrudan iPhone 8 modelleri olarak çıkabileceği düşünülüyor.

Yeni nesil iPhone"ların 15 Eylül itibariyle ön siparişe sunulacağı ve 22 Eylül itibariyle de piyasaya sürüleceği de diğer bilgilerden.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Yeni İphone Modelinin Adı Ne Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement