Yeni Kızıltepespor, Arkas Spor maçına hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Yeni Kızıltepespor, Arkas Spor maçına hazırlanıyor

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Yeni Kızıltepespor, hafta sonu deplasmanda Arkas Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

10.11.2021 18:30  Güncelleme: 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Yeni Kızıltepespor, hafta sonu deplasmanda Arkas Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kızıltepe Atatürk Spor Salonu'nda başantrenör Mehmet Akif Gürgen yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketiyle başladı. Top tutma, manşet, servis, blok smaç ve geriden oyun kurma çalışmaları ile süren antrenman bire bir, ikiye iki ve üçe üç maçlarla sona erdi.

Antrenman sonrası AA muhabirine açıklama yapan Gürgen, sezona iyi başlangıç yaptıklarını, bunu sürdürmek istediklerini söyledi.

Pazar günü deplasmanda çok önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden Gürgen, şöyle dedi:

"Arkas Spor gibi Türkiye'nin voleybolda çok köklü bir kulübüyle deplasmanda oynayacağız. 3 haftadır kaybediyorlar ama bize karşı son derece ciddi hazırlanacaklarını tahmin ediyorum. Bizler de hazırlığımızı ona göre yapıyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Puan yada puanlar almak için İzmir'e gidiyoruz."

Takım kaptanı İbrahim Emet ise, son iki hafta da üst üste ikinci galibiyet aldıklarını söyledi.

Arkas Spor'u deplasmanda mağlup ederek geri dönmek istediklerini belirten Emet, "Sonrasında Fenerbahçe ile sahamızda yapacağımız bir maç var. Her maç olduğu gibi ona da çok iyi ve çok hırslı hazırlığımızı yapıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz." dedi.

Arkas Spor-Yeni Kızıltepespor müsabakası, Atatürk Voleybol Sigorta Shop Spor Kompleksi'nde Pazar günü saat 15.00'da başlayacak.

Yeni Kızıltepespor, Arkas Spor maçına hazırlanıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Kızıltepespor, Arkas Spor maçına hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement