Yeni Kuveyt Havalimanı inşaatında toprak kayması: 2 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Yeni Kuveyt Havalimanı inşaatında toprak kayması: 2 ölü, 1 yaralı

Kuveyt'te inşaat halindeki yeni Kuveyt Havalimanı'nda toprak kayması sonucu 2 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi yaralandı.

09.09.2021 06:35  Güncelleme: 06:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuveyt'te inşaat halindeki yeni Kuveyt Havalimanı'nda toprak kayması sonucu 2 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi yaralandı.

Kuveyt'te inşaat halindeki yeni Kuveyt Havalimanı'nda toprak kayması meydana geldi. Kuveyt İtfaiye Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, havalimanının inşaat halindeki alanında çökme meydana geldiği ve 3 işçinin toprak altında kaldığı aktarıldı. İtfaiye Teşkilatı, bölgede yapılan kurtarma çalışmalarının ardından 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldığını, 1 işçinin ise yaralı olarak kurtarıldığını açıkladı. Hayatını kaybeden işçilerin Nepal uyruklu olduğu bildirildi.

Öte yandan dünyanın en gelişmiş ve çevre dostu havalimanlarından biri olarak tasarlanan yeni Kuveyt Uluslararası Havalimanı projesi, Türk inşaat şirketi Limak Holding tarafından inşa ediliyor. - KUVEYT

Yeni Kuveyt Havalimanı inşaatında toprak kayması: 2 ölü, 1 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yeni Kuveyt Havalimanı inşaatında toprak kayması: 2 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kastamonu'da Camiye Giden Vatandaşlar Tarafından İnşaat Alanında Erkek Cesedi Bulundu
    23:24 Kastamonu'da Camiye Giden Vatandaşlar Tarafından İnşaat Alanında Erkek Cesedi Bulundu

    Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesi'nde yatsı namazı için camiye giden vatandaşlar, inşaat alanında bir erkek cesedi buldu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin İsmail Konukçu'ya ait olduğu ve baş bölgesinden darbe aldığı tespit edildi. İsmail Konukçu'nun intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

  • Güney Afrika'da Otobüs Kazası: 45 Ölü, 1 Yaralı
    22:50 Güney Afrika'da Otobüs Kazası: 45 Ölü, 1 Yaralı

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün köprüden uçuruma düştüğü ve alev aldığı iddia ediliyor. Ulaştırma Bakanı, kaza bölgesinde kapsamlı bir soruşturma yapılacağını söyledi.

  • Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı
    22:49 Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı

    Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne giderek hacizli bir aracın satışıyla ilgili işlem yaparken görevli bir memurla tartıştı. Memurun şikayeti üzerine Parlak gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

  • Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde zincirleme trafik kazası: 3 ölü, 6 yaralı
    22:44 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde zincirleme trafik kazası: 3 ölü, 6 yaralı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Siverek-Şanlıurfa karayolu uzun süre trafiğe kapandı.

  • Beyoğlu'nda Mobbing Mağduru Zanlı Eski Patronunu Silahla Vurarak Öldürdü
    22:33 Beyoğlu'nda Mobbing Mağduru Zanlı Eski Patronunu Silahla Vurarak Öldürdü

    Beyoğlu'nda kendisine mobbing yaptığı gerekçesiyle eski patronunu silahla vurarak öldüren zanlı tutuklandı. Olay, Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Kurdela Sokağı'ndaki halk pazarında meydana geldi. Zanlı, bir gün sonra çalıştığı iş yerinde yakalandı ve evinde yapılan aramada 3 ruhsatsız tabanca ile 100 fişek ele geçirildi. Cinayet anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Eşi Sokakta Silahla Vurarak Öldürdü
    22:29 Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Eşi Sokakta Silahla Vurarak Öldürdü

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde Vedat G, boşanma aşamasındaki eşi Neşe G'yi sokakta silahla vurarak öldürdü. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralanan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Vedat G, polisin ikna çabalarına rağmen silahı bırakmayarak ayağından vurularak etkisiz hale getirildi ve gözaltına alındı.

  • Muğla'da bir kişi boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında katletti
    22:26 Muğla'da bir kişi boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında katletti

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde bir kişi, boşanma aşamasındaki 4 çocuk annesi eşini sokak ortasında silahla vurarak öldürdü.

  • Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Silahla Vurularak Öldürüldü
    22:06 Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Silahla Vurularak Öldürüldü

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde 4 çocuk annesi kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Eşine kurşun yağdıran şahıs gözaltına alındı. Olayda 6 mermi isabet eden kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

  • Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı
    21:46 Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

    Türkiye'nin konuştuğu ölümlü kazayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. İstanbul Eyüpsultan'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan kazadan sonra, yazar Eylem Tok'un, 17 yaşındaki oğlu T.C'yi yurt dışına kaçırmak için nasıl bir koşuşturma yaşadığı yeni görüntülerle gözler önüne serildi.


Advertisement