Yeni Macbook Pro (2018 Mid), Core İ9, 4tb'lık Yeni Macbook Pro'lar Satışta - Son Dakika
Ekonomi

Yeni Macbook Pro (2018 Mid), Core İ9, 4tb'lık Yeni Macbook Pro'lar Satışta

Yeni Macbook Pro (2018 Mid), Core İ9, 4tb\'lık Yeni Macbook Pro\'lar Satışta

Apple Güçlü Kullanıcılar için MacBook Pro'ları Güncelledi Yeni 2018 Macbook Pro (2018 Mid) özellikleri arasında Intel Core i9 ve 4 TB depolama alanı seçimleri de yer alacak.

14.07.2018 03:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple Güçlü Kullanıcılar için MacBook Pro'ları Güncelledi

Yeni 2018 Macbook Pro (2018 Mid) özellikleri arasında Intel Core i9 ve 4 TB depolama alanı seçimleri de yer alacak.

Mac hayranları için sevindirici haber: Apple'ın MacBook Pro'yu yenilemesini bekliyorsanız, bugün şanslı gününüz. 13 ve 15 inçlik modellerin her ikisinde de daha sessiz yeni bir klavye ve kaputun altında ciddi performans güncelleştirmeleri yapıldı.

Burada en önemli ayrıntı bu yeni modeller her zaman ki gibi aynı fiyatlarla satışa sunuluyor. 13 inçlik model için 1,299 dolar ve 15 inçlik ürün için 2,399 $ ve üstü rakamlar söz konusu.

Yeni bir dizüstü bilgisayar için potansiyel olarak 2.399 $ ödemeyi göze alan insanlar için, teknik özelliklerine göre kesilirse alınabileceklerinin en iyisidir.

Yeni Macbook Pro (2018 Mid) Özellikleri Neler?

Intel Core i9 Seçenekleri Eklendi!

15 inçlik modelde şimdi Intel Core i7 veya Core i9 işlemci seçenekleri eklendi. 4TB'a kadar depolama alanına da sahip olabilirsiniz. RAM tarafında ise bu seçimler 32GB DDR4'e kadar çıkabiliyor.

13 inçlik Touch Bar'lı modellerinde ise Intel Core i5 ve Core i7 işlemcileri arasında seçim yapabilirsiniz. Depolama alanı tarafında ise bir önceki model de yer alan 1TB SSD seçeneği şimdi 2TB SSD'a çıkarılmış.

Grafiklere gelince,

15 inçlik model AMD Radeon Pro GPU'lar ve en az 4GB VRAM ile daha iyi bir performans sergiliyor.

13 inçlik modelde Intel'in Iris Plus 655 grafik kartı, 128MB eDRAM'ı bulunuyor.

Bu grafik çözümü sizin için yeterli değilse Apple, ilk defa mağazalarında harici GPU satacak.

AMD Radeon Pro 580 grafik kartı, 8 GB GDDR5 bellek, sessiz 18db performans ve iki Thunderbolt 3 soketi, dört USB 3.0 bağlantısı ve bir HDMI 2.0 çıkışı içeren bir bağlantı noktası olan Blackmagic Sadece 699 dolar.

85W'lık şarj cihazı aynı zamanda harici Grafik ünitesine de güç sağlayabilir.

Ekran boyutundan bağımsız olarak içerdiği yeni ve güçlü işlemcilerin ihtiyaçlarını daha kolay sağlamak için daha büyük ve uzun ömürlü piller kullanılıyor. Ancak pil ömürleri ile ilgi kesin bir bilgi söylemek için henüz erken.

Yeni MacBook Pro (2018 Mid) – True Tone Teknolojisi Her İki Modelde de Yer Alıyor

Diğer bazı benzerlikler: Her iki model de artık iPad Pro'da bulunan aynı sözde True Tone teknolojisini kullanıyor. True Tone Teknolojisi, ekranın renk sıcaklığını, oturduğunuz yere ve ortama bağlı olarak ayarlamasını söyleyen bir ortam ışığı algılayıcısı olduğu anlamına gelir.

Bunlara ek olarak; Her iki model de Apple'ın özel T2 güvenlik çipini iMac Pro'da ilk kez piyasaya sürdü ve sistem yönetim denetleyicisi de dahil olmak üzere bir çok sistem bileşenini denetledi.

Ayrıca, T2'nin her zaman açık bir çip olması, yeni MacBook Pro'ların eller serbest "Hey Siri" komutuna yanıt verebileceği anlamına geliyor. Sisteminin nasıl güvende olduğunu bilmeyen veya umursamayan ana kullanıcılar için bu daha önemli bir nokta olabilir.

Klavye ise sözde sessiz… Bir önceki klavye ile ilgili eleştirileri göze aldığımızda bunu iyice bir test etmek lazım. Apple'ın söylediği ne kadar kullanırsanız kullanın, tuşların kararlılığı ve hassasiyeti değişmeden aynı kalır.

Yeni MacBook Pro'lar için Apple, yeni dizüstü bilgisayarları kullanan fotoğrafçılar, müzisyenler, kodlayıcılar – önceden seçilmiş içerik oluşturuculara ve gazetecileri tanıttı. Core i9 ve 4TB SSD bu kitlenin ihtiyaçlarına nasıl cevap verecek birlikte göreceğiz.

Bu arada benim açımdan aynı fiyata daha iyi özellikler satın alabilecek olmak gayet güzel.

Engadget

Yeni MacBook Pro (2018 Mid)

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Ekonomi Yeni Macbook Pro (2018 Mid), Core İ9, 4tb'lık Yeni Macbook Pro'lar Satışta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement