Yeni Malatyaspor'da Puan Hesapları - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Puan Hesapları

Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular Rahman Buğra Çağıran ve Murat Yıldırım, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Bursaspor ile oynayacakları maçtan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

14.02.2018 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular Rahman Buğra Çağıran ve Murat Yıldırım, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Bursaspor ile oynayacakları maçtan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Sarı-siyahlı takımın sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde şu anda avantajlı durumda olduklarını belirterek, daha iyi seviyeye gelmek istediklerini söyledi.

Bursaspor ile zor bir maç oynayacaklarını aktaran Rahman Buğra, "Bursaspor maçının deplasmanda olması illa yeneceğiz anlamına gelmiyor. Yenilmemeyi de bir başarı olarak düşünüyorum. Tabii ki bazı maçlar var yenmek için çıkarsın, her maça yenmek için çıkıyoruz ama deplasmanda oynayacağımız Bursaspor maçında puan ya da puanlar bizim için idealdir." diye konuştu.

"Üst seviyelere bakmak istiyoruz"

Malatya ekibinin orta saha oyuncusu Murat Yıldırım ise sezon içerisinde alınan 1 puanların önemli olduğuna dikkati çekti.

Alt sıralardan kurtulmak istediklerini anlatan 30 yaşındaki futbolcu, "Takım olarak alt değil, üst sıralara bakmak istiyoruz. Oraya bakacak gücümüzde var. Üst seviyeye oynayabilecek kaliteli bir gruba sahibiz. İnşallah bunu da gerçekleştiririz." ifadelerini kullandı.

Eski takımı Bursaspor'a karşı önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren Murat Yıldırım, "Bursaspor'da 1,5 yıl forma giydim, iyi zamanlarım oldu. Ateşli bir taraftarı var. Mutlaka saha içerisinde bunun etkisi de olacaktır. Biz tecrübemizi kullanarak, sakin kalırsak, orada puanları alabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Puan Hesapları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz
    18:08 Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz

    Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, "Ayın birinde GAZDAŞ'ın doğal gaz tedarikçisinin Kilis Belediyespor'a ait 19 aylık doğal gaz faturası yüzünden daha mazbatamı almadan, doğal gazını kesmesi ve futbolcularımızın, çocukların, gençlerin soğuk suyla duş almak zorunda kalması bizi üzdü. Görüşme yaptık, borcun yarısını ödedik bütçemiz nezdinde doğal gazı geri açtırdık" dedi.

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.


Advertisement