Yeni Merih Demiral olması beklenen Berke Önde, Vitoria'dan ayrıldı - Son Dakika
Spor

Yeni Merih Demiral olması beklenen Berke Önde, Vitoria'dan ayrıldı

Beşiktaş altyapısından yetişen ve 2019-20 sezonunda siyah-beyazlılardan ayrılıp Merih Demiral gibi Portekiz'in yolunu tutarak Vitoria U23 takımına giden Berke Önde, burada istediğini bulamadı. Bununla beraber genç forvet oyuncusunun kulübünden ayrıldığı ifade edildi.

20.11.2020 12:15  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan sürpriz bir şekilde ayrılarak Portekiz Ligi ekiplerinden Vitoria'ya transfer olan Berke Önde, takımında ayrıldı.

Portekiz basınında yer alan habere göre 20 yaşındaki forvet oyuncusu U21, UEFA Gençlik Ligi ve Portekiz Gençler Ligi'nde forma giydi. Öte yandan son olarak Serzedelo'da forma giyen Berke, hocası Fernando Fontao tarafından tercih edilmedi ve kulübüyle yollarını ayırdı.

TAM NEDENİ BİLİNMİYOR

Haberin detaylarında Berke'nin tam olarak neden ayrıldığının da bilinmediği yazıldı. Problemin kaynağı henüz tam olarak belirtilmedi.

BÜYÜK UMUTLARLA GELMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe ile yollarını ayırmasının ardından şu anda Juventus'ta forma giyen milli savunmacı Merih Demiral da, Portekiz Ligi ekiplerinden AC Alcanenense'yi tercih etmiş ve sarı lacivertlilerin ardından kendine oldukça iyi bir kariyer çizmişti.

Yeni Merih Demiral olması beklenen Berke Önde, Vitoria\'dan ayrıldı

Son Dakika Spor Yeni Merih Demiral olması beklenen Berke Önde, Vitoria'dan ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hakan: BU SAÇ MODELİNİ ÇOK ARAMIŞ MI ? BİR İNSAN KENDİSİNİ NASIL BÖYLE BİR ŞEKLE DÖNÜŞTÜRÜR, ANLAMAK ZOR. ÇOK YAKIŞTIĞINI MI ZANNEDİYOR ? 13 3 Yanıtla Burak: İşiniz gücünüz milleti eleştirmek :D 0 0
  • 12345: sen sus 0 1 Yanıtla

Advertisement