Yeni Need for Speed Oyunu E3'te Yer Almasa da Bu Sene Çıkacak - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Need for Speed Oyunu E3'te Yer Almasa da Bu Sene Çıkacak

Yeni Need for Speed Oyunu E3\'te Yer Almasa da Bu Sene Çıkacak

Electronic Arts'ın en uzun soluklu serilerinden Need for Speed'in yeni oyunu bu yıl gelecek olsa da E3'te yer almayacak.

29.05.2019 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Electronic Arts, çeşitli oyun serilerine sahip. Bu seriler arasında en popüler olanlardan bir tanesi de Need for Speed serisi. Serinin hiç de azımsanmayacak bir hayran kitlesi var.

Yeni Need for Speed Oyunu E3'te Yer Almasa da Bu Sene Çıkacak

Electronic Arts, sitesinden yaptığı açıklamada, Need for Speed'in yeni oyununun bu yılın sonunda çıkacağını açıkladı. Bu yılın NFS serisi için özel olduğunu, serinin bu yıl 25. yıldönümü olduğunu belirten EA, 26. yılı yeni bir oyunla başlatmak istediğini belirtiyor. İlk oyunun çıkış tarihi 31 Ağustos 1994 idi.

Gönderide EA, oyunun oyuncular için en önemli iki yanının arabalar ve modifiye olduğunu söylüyor. Bu özelliklerin yeni oyunda 'tabii ki olacağını' söylüyorlar. Need for Speed: At Yarışı gibi bir oyun yapmayacakları sürece bunlar olmadan oyunu nasıl yapacakları başka bir konu elbette.

Yeni Need for Speed Oyunu E3'te Yer Almasa da Bu Sene Çıkacak

Yeni NFS oyununun ismi henüz duyurulmadı. Oyun bu yıl yayınlanacak. Haziran'da, E3 zamanı bir aktivite olmayacak. Yazılanlardan anlaşıldığı kadarıyla son yıllardaki NFS oyunlarından daha farklı bir oyun karşımıza çıkacak zira firma, blog yazısında geleneklerin değişebildiğinden bahsediyor.

Oyunla ilgili ilk tanıtımın ne zaman geleceği henüz belirsizliğini koruyor.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Yeni Need for Speed Oyunu E3'te Yer Almasa da Bu Sene Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement