Yeni Parklar Halaylarla Açıldı - Son Dakika
Güncel

Yeni Parklar Halaylarla Açıldı

Yeni Parklar Halaylarla Açıldı

İlçede yapılan yeni parklar Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un katılımıyla törenlerle açılıyor.

31.05.2011 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Kahveci Mahallesi'nde Şehit Nail Sargan Parkı'nda yapılan 'Toplu Açılış Töreni' ile Sami Aksu, Kemal Sunal, Kıvırcık Ali ve Mevlana Parkları da hizmete girdi. Yapılan törende parka ismi verilen Şehit Nail Sargan'ın Annesi Nursen Sargan da hazır bulundu. Başkan Yusuf Uzun, Anne Sargan'ın elini öperek yakından ilgilendi.

'Toplu Açılış Tören'inde Adnan Kahveci Mahallesi'nde tapu sıkıntısı yaşayan vatandaşa tapuları da dağıtıldı. Tapularını alan vatandaşlar, törende oldukça mutlu anlar yaşadılar.

Park Açılışı ve tapu dağıtımlarına son sürat devam eden Başkan Yusuf Uzun, Adnan Kahveci Mahallesi halkına, ilçede yapılan son projelerden de bahsetti. İlçeyi yeşil alanlarla donattıklarını dile getiren Uzun " Halkımızın rahat nefes alıp oturup, sohbet edebilecekleri bu alanlar her mahallemizde var. Sizlere, yeşilin içinde temiz bir ortam sunduk, Bu alanları yaşam alanlarınız gibi benimseyip korumak görevi de artık sizlere düşüyor" dedi.

Parklarına ve tapularına kavuşan mahalle sakinleri mutluluklarını halay çekerek kutladılar. Başkan Uzun da oyunlara eşlik ederek vatandaşlarla güzel dakikalar geçirdi.

Yaşar Acar Parkı yenilendi

Ard arda gerçekleştirilen park açılışlarında geçtiğimiz akşam sırayı Barış Mahallesi "Yaşar Acar Parkı" aldı. Açılış Töreni'nde sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Uzun vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında, "Daha önce yapılan, fakat ciddi biçimde yıpranan 'Yaşar Acar Parkı' Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yeniledi. Bizler hem komşularımız tanışsın kaynaşsın, hem de yapılan değişikliği görsün diye bu etkinliği gerçekleştirdik" dedi.

Barış Mahallesi'nin yeni park ve bahçelere ihtiyaç duyduğunu ifade eden Başkan Uzun, "Villaların arkasında, 26 dönümlük, yeşil vadiye bakan büyük bir arazimiz var. Marmara Belediyeler Birliğimiz ve İBB'nin katkılarıyla, ilçenin en güzel parklarından birini projelendirdik. Osmanlı Parkı adındaki parkımızın yapımına yakında başlayacağız ve mahallemize çok güzel bir park kazandıracağız" diyerek Barış Mahallesi'ne müjde verdi.

Park Açılışları Dereağzı ve Gürpınar Mahalleri'ne yapılan 6 parkla devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Parklar Halaylarla Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement