Yeni Projeler İçin Bir Araya Geldiler - Son Dakika
Güncel

Yeni Projeler İçin Bir Araya Geldiler

Yeni Projeler İçin Bir Araya Geldiler

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Bozüyüklü iş adamları Bozüyük’te hayata geçirilecek yeni projeler için bir araya geldi.

10.11.2017 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Bozüyüklü iş adamları Bozüyük'te hayata geçirilecek yeni projeler için bir araya geldi.

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman'ın öncülüğünde Bozüyük Ticaret ve Sanayii Odası'nın toplantı salonunda Ar-Ge ve Proje konulu bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, TSO Başkanı Buğra Levent, TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Bilecik İş-Kur Müdürü Ayhan Tozan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam ve Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli katıldı. Özellikle BEBKA destekleri hakkında görüşmelerin yapıldığı toplantıda nitelikli eleman yetiştirmek için BEBKA destekli tesis yapılması, proje yazılması ve aynı zamanda belediyenin üstlendiği engelsiz yaşam merkezi hakkında görüşülerek fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantı bitiminde kısa bir açıklama yapan Başkan Bakıcı, "Kaymakamımız Hasan Yaman öncülüğünde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleriyle Ar-Ge ve Proje konulu toplantımızı gerçekleştirdik. Güçlü Bozüyük İçin Çalışıyoruz" dedi.

Toplantının ardından Kaymakam Yaman, Başkan Bakıcı ve beraberindekiler öğle yemeğine geçerek görüşmelere burada devam ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeni Projeler İçin Bir Araya Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement