Yeni Projeler Sungurlu'nun Çehresi Değişecek - Son Dakika
Yerel

Yeni Projeler Sungurlu'nun Çehresi Değişecek

Yeni Projeler Sungurlu\'nun Çehresi Değişecek

Sungurlu Belediyesi tarafından yaz sezonunda ilçenin çehresini değiştirecek olan Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu caddelerinde yapılacak değişimle Sungurlu şehir havasına bürünecek.

06.05.2017 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sungurlu Belediyesi tarafından yaz sezonunda ilçenin çehresini değiştirecek olan Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu caddelerinde yapılacak değişimle Sungurlu şehir havasına bürünecek. İlçe merkezi, kaldırımları yenilenmesi, yeşil alan ve dekoratif aydınlatma çalışmaları tamamlandığında yepyeni bir kimlik kazanacak.

Bu bölgenin yapılan düzenlemeler ile büyüyen Sungurlu'ya yakışır bir görünüme kavuşacağını belirten Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner; "Alparslan Türkeş Caddesi ve Muhsin Yazıcıoğlu caddelerini baştan aşağı yeniliyoruz. Sungurlu'nun merkezi olan, ilçede yaşayan hemen herkesin uğrak yeri olan bu bölge, tamamen yeni bir görünüme kavuşacak. Burada yapılan çalışmalar tamamlandığında geniş kaldırımlarıyla hem vatandaşlarımız hem de esnafımız rahat edecek. İnşallah en kısa sürede çarşı merkezimizi yenilerek Sungurlu halkının kullanımına sunacağız" dedi.

"Tüm çalışmalarımızı ilçe halkının ferahı için yapıyoruz"

Kısa sürede başlayıp bitirmeyi planladığımız proje ile bu bölgemizde yaklaşık olarak 2 bin 250 metre bordür, 7 bin metrekare karo döşeneceğini belirten Başkan Şahiner, "Mevcut elektrik direkleri kaldırılarak yerine 5-7 metre boyunda çift konsollu ve led ampullü aleminyum aydınlatma direkleri koyacağız. Şekerbank önünde bulunan havuzu kaldırarak yerine yeni bir havuz ve oturma alanı inşaa edeceğiz. Ne yapıyorsak Sungurlu halkının ferahı için yapıyoruz. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalar ve yapacağımız projelerde her zaman önceliğimiz insan oldu. Sadece bir şeyleri yapmak için yapmıyor, insanlarımız buralardan faydalanabilir mi? Bunu düşünüyoruz. Yenilenen Sungurlu şimdiden ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Projeler Sungurlu'nun Çehresi Değişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement