Yeni Robocop'a İlk Bakış! - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Robocop'a İlk Bakış!

Yeni Robocop\'a İlk Bakış!

Geleceğin güvenlik güçleri, robotların ta kendisi!

17.09.2012 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - Hollywood'un efsane karakterlerinden bir tanesi daha beyazperdeye geri dönüyor. Robocop, uzun süren sessizliğini bozuyor ve 1987'de sinemaya adım atan ilk filmden destek alarak, yeni bir başlangıç yapmayı amaçlıyor.

Çekimlerine yeni başlanan RoboCop filminde, bu kez efsane karakteri Joel Kinnaman canlandırıyor. Jose Padilha tarafından yönetilen filmin setinden ilk görüntüler geldi. Resimlerde, Kinnaman'in RoboCop kostümüyle hareket ettiği görülüyor ve ayrıca, efsane tasarımın yerine yeni bir tasarımın kullanıldığı dikkatlerden kaçmıyor. Açıkçası Iron Man'e mi özenilmiş bilinmez, ancak birçok sadık sinema izleyicisi tarafından tepki görmesi muhtemel.

2013 yılında vizyona girmesi beklenen yeni RoboCop uyarlamasında, Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson ve Abbie Cornish gibi isimler rol alıyor. Rol alacağı söylenen, ancak kesinleşmeyen bir isim de var; Clive Owen.

Filmin konusu, ilk filmle aynı. Suç oranları giderek artmakta ve güvenlik güçleri de işi, robotlaşmayla halletmeyi düşünmektedir. İyi bir polis ve iyi bir aile babası olan Alex Murphy, yeni görev yeri Detroit'e tayin olduktan kısa süre sonra büyük bir suç çetesiyle girdiği çatışmada ağır yaralanır. Ardından tedavi sürecinde, daha önce denenmemiş bir yöntem denenir ve OmniCorp'un robot güvenlik elemanları projesi, Murphy'nin bedeniyle hayata geçirilir. Murphy artık bir yandan ölmüş bir insan, bir yandan da yeni doğmuş bir robottur.

Bakalım nasıl bir başarı elde edecek?

Bu arada ilk Robocop filmi, 13 milyon dolar bütçeyle çekilmiş ve sadece Amerika'da yaklaşık 54 milyon dolarlık gişe kazancı elde etmişti.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Robocop'a İlk Bakış! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement