Yeni Robocop, Hayal Kırıklığıyla Başladı - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Robocop, Hayal Kırıklığıyla Başladı

Yeni Robocop, Hayal Kırıklığıyla Başladı

Yeniden yapım filmler genellikle bekleneni veremiyor gibi...

16.02.2014 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Jose Padilha tarafından yönetilen ve Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson gibi oyuncuların rol aldığı yeniden yapım RoboCop filminin ilk 3 günlük gişe hasılat rakamı belli oldu. 100 milyon dolar bütçeyle çekilen Sony Columbia filmi, 3 gün sonunda Amerika genelinde yaklaşık 12 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etti. Dünya çapında elde ettiği gelirle toplam hasılatı da yaklaşık 41 milyon dolar olarak kayıtlara geçti. Hafta sonunun galibi ise, 13,030 milyon dolarla The LEGO Movie oldu. 8 gündür vizyonda olan bu filmin toplam hasılatı da 111 milyon doları geride bıraktı.


Orijinal RoboCop filminin 13 milyon dolara çekildiğini ve Amerika'da 53 milyon dolardan fazla hasılat elde ettiğini belirtelim.


RoboCop'un oyunu iOS ve Android'te


Yeni RoboCop filmi, yayınlanan ilk fotoğrafından itibaren merak konusu ve eleştirilerin hedefi olmuştu. Film tabii ki 87 yılında çıkan orijinaliyle bire bir aynı olmayacaktı, ancak özellikle RoboCop'un suitleri eleştiri görmüş, Iron Man benzetmeleri dahi yapılmıştı. 87 yılındaki filmle kıyaslanınca daha fazla görsel efektin kullanıldığı ve daha gelişmiş bir dünyanın yansıtıldığı yeni filmde, daha duygusal bir RoboCop bulunuyor.


Film, ülkemizde de geçtiğimiz cuma itibarıyla vizyona girdi. Siz izlediniz mi?



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Robocop, Hayal Kırıklığıyla Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement