Yeni Samsung Galaxy Book S, 23 Saat Batarya Ömrü Vaat Ediyor - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Samsung Galaxy Book S, 23 Saat Batarya Ömrü Vaat Ediyor

Yeni Samsung Galaxy Book S, 23 Saat Batarya Ömrü Vaat Ediyor

Yeni Samsung Galaxy Book S, 23 Saat Batarya Ömrü Vaat Ediyor Samsung'un yeni dizüstü bilgisayarı Galaxy Book S dün gece etkinlikte duyurulan cihazlar arasında yer aldı.

10.08.2019 03:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Samsung Galaxy Book S, 23 Saat Batarya Ömrü Vaat Ediyor

Samsung'un yeni dizüstü bilgisayarı Galaxy Book S dün gece etkinlikte duyurulan cihazlar arasında yer aldı. Samsung Galaxy Book S Özellikleri ve Fiyatları?

Samsung yeni amiral gemisi telefonları Galaxy Note 10 Serisini New York'ta düzenlediği Galaxy unpacked 2019 etkinliğinde duyurdu. Bununla birlikte, şirket aynı zamanda Qualcomm'un 8cx ARM işlemcisi kullanan yeni bir Windows 10 dizüstü bilgisayar olan Galaxy Book S'yi de piyasaya sürdü.

Yeni model her zamanki LTE desteği ve güçlü WiFi desteği ile her zaman online kalabilir. 0.96kg ağılığıyla bir kilodan hafif. USB-C desteğinin yanı sıra 23 saatlik pil ömrü lansmana damga vurdu.

Yeni Samsung Galaxy Book S, Windows Hello ile bağlantılı kimlik doğrulama için yerleşik bir parmak izi sensörüne sahip. Dahası, bir Android telefonunuz varsa, Microsoft'un Samsung'la entegrasyonu yoluyla dizüstü bilgisayarınızdan dosya gönderebilir, bildirim, metin ve çağrı (bu yıl gelecek olan özellik) alabilirsiniz.

Yeni Samsung Galaxy Book S Özellikleri

İşlemci: Qualcomm 8cx 7nm okta çekirdekli işlemci, 2.84 GHz'de

Ekran: 13,3"nün FullHD TFT dokunmatik ekranı

RAM: 8GB Dahili depolama: 256GB \ 512GB

Kamera: 720p HD

Pil: 42Wh; 23 saat video oynatımı için derecelendirildi.

Tasarım ve özelliklere bakıldığında, dizüstü bilgisayar hareket halindeyken çalışan herkes için oldukça uygun. Ancak, birden fazla uygulamayı çalıştırırken, ARM işlemcinin nasıl çalıştığını kesinlikle test etmemiz gerekir.

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Teknoloji Yeni Samsung Galaxy Book S, 23 Saat Batarya Ömrü Vaat Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement