Yeni Sezon Tesettür Giyimde En Çok Tercih Edilen Renkler Neler? - Son Dakika
Moda

Yeni Sezon Tesettür Giyimde En Çok Tercih Edilen Renkler Neler?

Yeni Sezon Tesettür Giyimde En Çok Tercih Edilen Renkler Neler?

Renk bahsi söz konusu muhafazakar giyim olunca oldukça hassastır. Çünkü tesettür giyimi tercih etmiş kadınlar için renk dengesi oldukça önem taşır. Fazla patlak renkler ya da sade renkler, dikkat çeken tek renkler ya da uçuk açık renkler. Hepsi kullanıma hazır ve sizi bekliyor.

15.10.2020 09:17  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Renk seçimine tercih etmiş kadınlar oldukça dikkat ederler. Çünkü bazı durumlarda fazla renk kullanımı örtünmenin amacından çıkmış olabilir. İşte bu durumlara mahal vermemek için giyim konusunda renk başlığı oldukça önem taşır.

Yeni Sezon Tesettür Giyimde En Çok Tercih Edilen Renkler Neler?

TEK RENK GİYİNME KURALI

Tek renk giyinmeyi tercih etmek her zaman için basit bir seçenektir. Ancak tek renk kuralının da kendi içinde bir takım kurallarla çevrilidir. Örneğin tek renk bir takım giydiğiniz de aşırı iri aksesuarlar takmamanız tercih edilir. Çünkü bu durum görüntünün iyice karmaşık olmasına sebep olacaktır.

PATLAK RENKLERDEN KAÇMALI MIYIZ?

Aslında bakarsanız patlak renkleri kullanmayı pek tercih etmemiz tavsiye edilir. Ancak durum bundan oldukça farklıdır. Tek bir ürün olmak şartıyla patlak bir renk kullanmak her zaman yeğdir. Ve inanın şık duracaktır.

Yeni Sezon Tesettür Giyimde En Çok Tercih Edilen Renkler Neler?

KOYU RENKLERİN KULLANIMI?

Koyu renkler adeta bir kurtarıcı olarak karşımıza çıkar. Bu noktada koyu diyerek sadece siyahı ele almak hata olacaktır. Koyu lacivert koyu yeşil hatta siyaha çalan koyu bordo, her sezon olduğu gibi bu sezonda revaçta. İster tek renk olarak uygulayın, isterseniz kombininizde her birini kullanın. Bu renkler sizi üzmeyecek ve gündelik hayatınızda hep sakin ve şık bir çizgi yakalamanızı sağlayacak.

Son Dakika Moda Yeni Sezon Tesettür Giyimde En Çok Tercih Edilen Renkler Neler? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Buckingham Sarayı Önünde Sütyensiz Model Şaşkınlık Yarattı
    16:10 Buckingham Sarayı Önünde Sütyensiz Model Şaşkınlık Yarattı

    Londra merkezli ünlü moda markası Poster Girl için çalışan bir model, Buckingham Sarayı'nın önünde sütyensiz dolaşınca büyük ilgi uyandırdı. Modelin cesur davranışı, markanın sezon ortası indirimlerini tanıtmak için özel bir görevde olduğu halde tartışmalara neden oldu. Poster Girl markası ise olayı sosyal medya hesapları üzerinden tanıtarak marka bilinirliğini artırmaya çalıştı.

  • Ünlü model Bella Hadid'in at üzerindeki pozlarına tepki
    21 Mar Ünlü model Bella Hadid'in at üzerindeki pozlarına tepki

    Dünya çapında ünlü model Bella Hadid'in Vogue Italia için çekilen fotoğraf çekiminde atın üzerinde durması hayranlarından eleştiri aldı. Ata zarar verebileceği endişesiyle tepki gösterenlerin yanı sıra bazı hayranlar da çekimi övdü. Bella Hadid daha önce de binicilik becerilerini sergilemişti.


Advertisement