Yeni Sezonda Bu Diziler Dikkat Çekecek - Son Dakika
Kadın

Yeni Sezonda Bu Diziler Dikkat Çekecek

Yeni yayın dönemi başlıyor. İşte yeni sezonda ön plana çıkacağı tahmin edilen bazı diziler...

04.09.2012 14:30  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soluk soluğa devam eden televizyon dizilerinin yeni sezondaki senaryolarını merak ediyoruz etmesine, peki ya ekranlara 'merhaba' diyecek olan tam 18 yeni projeye ne demeli? Dönem dizilerinin son yıllarda oldukça prim yapması, bu sezon da nostalji rüzgarını eksik etmeyecek evlerimizden. 

İşte yeni sezonda ön plana çıkan diziler...

Kanal D

Unutulmaz dizilere imza atan Kanal D'de yeni sezonda iki yeni dizi var. Başrollerde Mehmet Aslantuğ, Fahriye Evcen ve Maral üner'in paylaştıkları, Ayşe Kulin'in romanından uyarlanan 'Veda' dizisi 1920'li yıllarda İstanbul'da geçiyor. Aşk ve esaret temaları işleyen dizi, oldukça sürükleyici olacak gibi.

Kayıp Şehir

Büyük ses getireceği düşünülen bir başka dizi de 'Kayıp Şehir'. Kayıp Şehir, İstanbul'un arka sokaklarında yaşanan, yoksulluğun sebep olduğu insanlık trajedilerini, kadınların, çingenelerin, travestilerin, sokak çocuklarının sorunlarını farklı bir dille gözler önüne seriyor. Başrollerde Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj ve İlker Kaleli var.

Devam eden diziler şöyle...

Kanal D'nin geçtiğimiz sezondan kalan diğer sevilen dizilerinde de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kuzey Güney, yeni sezona bomba gibi geliyor! Arka Sokaklar, öyle Bir Geçer Zaman ki, Kötü Yol, Yalan Dünya, Sultan, Umutsuz Ev Kadınları ve Kanıt dizileri seyircilere ulaşmaya devam ediyor olacak.

Star Tv

Geçtiğimiz Doğuş Yayın Grubu tarafından satın alınıp yıl çehresi değişen Star Tv'nin kuşkusuz en büyük transferi 'Muhteşem Yüzyıl' olmuştu. Bu 'muhteşem' dizi, oyuncu kadrosuna Tuncel Kurtiz, Cansu Dere, Ozan Güven ve Pelin Karahan'ı da katarak ekranları adeta domine edecek gibi...

Atlılar

Star Tv'de önümüzdeki dönem yayımlanacak bir başka dizi de Serdar Akar'ın Bulgaristan'daki dünyaca ünlü Nu Boyana Film Stüdyosu'nda çekmeye başladığı, fantastik aksiyon tarzındaki 'Atlılar' dizisi. Bu önemli stüdyo, Hollywood filmlerinde de tercih ediliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Tamer Levent, Ayça İnci, Canan Ergüder, Aslı Tandoğan, Sarp Levendoğlu, Emre Kızılırmak, Kerem Can ve Burcu Kutluk var.

Dila Hanım

Necati Cumalı'nın ünlü romanı 'Dila Hanım', Star Tv ekranlarında karşımıza dizi olarak çıkacak. Başrollerde Hatice Şendil ve öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Ali Kaptan'ı Erkan Petekkaya var.

Ağır Roman Yeni Dünya

90'lı yıllarda çekilen; çoğunuzun Okan Bayülgen ve Müjde Ar'ın yer aldığını anımsayabileceği Ağır Roman filminin dizi versiyonu 'Ağır Roman Yeni Dünya' 25 Eylül'de Star Tv ekranlarına merhaba diyecek.

Babalar ve Evlatlar

Star Tv'nin bir başka yeni dizisi de başrollerinde Fatma Girik ve Serdar Gökhan'ın yer aldığı 'Babalar ve Evlatlar' dizisi. Tövbe etmiş bir kabadayının zorlu mücadelesi anlatılıyor.

Hangi diziler veda edecek?

Star Tv'nin devam eden dizileri ise; 'Behzat Ç.', Demet Evgar ve Emre Karayel'in kahkahalarla izlediğimiz dizisi 'Bir Erkek Bir Kadın', 'Hayatımın Rolü', 'İşler Güçler', 'Evlerden Biri', 'Sudan Bıkmış Balıklar'. 'İffet' ve 'çıplak Gerçek' dizileri ise ekranlara önümüzdeki ay veda etmeye hazırlanıyor.

Atv

Merakla beklediğimiz yeni dizi sezonunda Atv'nin 'Alemin Kralı', Hayat Devam Ediyor' ve 'Uçurum' dizileri kaldıkları yerlerden ekranlara devam ediyor.

Huzur Sokağı

Kanalın yepyeni beş dizisinden 'Huzur Sokağı', ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilmiş. Aynı mahallede yaşayan birbirine zıt iki karakterin yaşadığı aşk hikayesi anlatılıyor. Başrollerde Kutsi ve Selin Demiratar var. Dizinin diğer oyuncuları ise; Güven Hokna, Sinem öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Suavi Eren, Yeşim Salkım, Hakan Eratik, Fatma Karanfil, Toygun Ateş, Fevza çıpa, Belgin Erdoğan, Fatoş Sılan, Halef Tiken, ülkü Taşkın, Gülşah Buzlu...

Karadayı

Kenan İmirzalıoğlu hayranları bu yıl Atv ekranlarına kilitlenecek. İmirzalıoğlu'na başrollerde çetin Tekindor ve Bergüzar Korel eşlik ediyor olacak. 'Karadayı' dizisi, kunduracı bir baba oğul hikayesi anlatıyor.

Benim İçin üzülme

'Benim İçin üzülme', Atv'de ekranlara gelecek bir Karadeniz draması. Başrollerinde öykü çelik, Fulya Zenginer, Selin Şekerci, çağlar Ertuğrul, Tansel öngel var.

Krem

Duygu Yetiş, Larissa Gacamer ve Kenan Ece'nin başrollerde olacağı 'Krem' dizisi de çirkin bir kızın büyülü bir krem aracılığıyla hayallerini süsleyen bir kadına dönüşmesini konu alıyor.

Son Yaz

Kürşat Başar'ın senaristliğini yaptığı bir başka yeni Atv dizisi de 'Son Yaz'. Bir başka dönem dizisi olan Son Yaz, bizleri Balkan Savaşı ile çanakkale Savaşı arasındaki döneme götürecek. Başrollerde Hazal Kaya, Tandu Flordun, Tuğçe Kazaz ve Furkan Palalı var.

Show Tv

Ustura Kemal

Show Tv'nin yeni yayın döneminde yer vereceği 'Ustura Kemal' bir başka dönem dizisi. üsküdar'lı bir kabadayının vatan sevgisini ve aşk hikayesini anlatıyor. Oktay Kaynarca, Naz Elmas, Emre Kınay, İpek Karapınar, Esra Ruşan başrollerde...

'Adını Feriha Koydum' dizisi, yeni sezonda 'Emir'in Yolu' ismiyle kaldığı yerden devam edecek. Bu isim değişikliğinin nedeni, Feriha karakterinin ölmesi. Başrolde çağatay Ulusoy ve Zeynep çamcı var.

Fatih

Fatih Sultan Mehmet zamanını anlatan bir diğer dönem dizisi 'Fatih', Show Tv'nin ses getirmeye aday bir başka dizisi. Fatih Sultan Mehmet'i Devrim Evin oynuyor. Esra Dermancıoğlu ve İsmail Filiz, diğer başrol oyuncuları.

Devam eden diziler...

Geçtiğimiz sezon oldukça sevilen 'Suskunlar', 'Eve Düşen Yıldırım', 'Düşman Kardeşler' ve 'Pis Yedili' de seyirciyle buluşmaya devam ediyor olacaklar.

TRT 1

Dizilerin bir başka vazgeçilmez kanalı TRT 1'de bu sezon 'Leyla ile Mecnun', 'Sakarya-Fırat', 'Avrupa Avrupa', 'Seksenler' ve 'Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam' gibi devam ediyor.

Şubat

İlgiyle takip edilen dizilerin yanında 'Şubat' isimli yeni bir dizi daha başlıyor. Tanıtım çekimlerinin helikopterle İstanbul semalarında, Beyoğlu Tünel'de yapılan dizi, şehrin dehlizlerinde yaşayan bir kahramanın hikayesine değiniyor olacak. Alican Yücesoy başrolde.

FOX

Harem

Fox kanalının devam eden dizileri ise 'Lale Devri', Yer Gök Aşk' ve 'Dedemin Dolabı'. Gani Müjde'nin yepyeni komedi dizisi 'Harem', başrollerinde Mehmet Ali Erbil ve Nurseli İdiz'in yer alacağı, adından da anlaşıldığı gibi bir harem komedisi.

Vahide Gördüm, Yetkin Dikinciler, Keremcem, Ozan Osmanpaşaoğlu, Seda Güven, Yasemin Sanino, Yıldız Kültür'ü başrollerde göreceğimiz yeni dizi; dünyaca ünlü Private Practice televizyon serisi, birçok başarılı lokal uyarlamaya imza atmış Med Yapım yapımcılığında Merhaba Hayat ismi ile yakında FOX ekranlarında olacak.

Esir Şehrin Gözyaşları

Fox'da yeni yayın döneminde hayat bulacak yepyeni bir dizi de 'Esir Şehrin Gözyaşları'. Hırs İntikam ve sınırsız bir güç Gücünü şiddetinden alan ve sınır tanımayan acımasız bir aile Silahların gölgesinde, mafyanın esir aldığı bir şehir ve bu güce meydan okuyan yürekli insanların öyküsü Sedef Avcı, Yiğit özşener, Fırat Doğruloğlu, Nail Kırmızıgül, Ruhi Sarı, Zeyno üstünışık, Yasemin Yürük, dizinin oyuncu kadrosundaki bazı isimler.

Yeni Sezonda Bu Diziler Dikkat Çekecek
Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Yeni Sezonda Bu Diziler Dikkat Çekecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement