Yeni Steve Jobs Filminin Gösterim Tarihi Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Steve Jobs Filminin Gösterim Tarihi Belli Oldu

Yeni Steve Jobs Filminin Gösterim Tarihi Belli Oldu

İlk film pek sevilmemişti.

05.02.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Apple'ın efsane ismi Steve Jobs'ı temel alması beklenen biyografik film "Steve Jobs", 9 Ekim 2015'te vizyona giriyor. Slumdog Millionaire ve 127 Hours gibi filmleri yöneten Danny Boyle'ın yönettiği filmde Steve Jobs rolünü Michael Fassbender üstleniyor.


Fassbender'a Kate Winslet (zamanında Macintosh'un başındaki isimlerden Joanna Hoffman rolü ile), Seth Rogen (Apple'ın ortak kurucularından Steve Wozniak rolünde) ve Jeff Daniels (Eski Apple CEO'larından olan John Sculley rolünde) gibi isimler eşlik ediyor.


Görüldüğü gibi filmin hem yönetmeni hem de kadrosu gayet iddialı. Bunlara bir de senaryo kısmını ekleyelim. Hikaye tarafında da The Social Network ve HBO'nun The Newsroom'u gibi projelerin arkasındaki Oscar Ödüllü isim olan Aaron Sorkin var.


Filmdeki hikayenin, Apple tarihinde yer etmiş 3 önemli markanın arkaplanını yansıtması bekleniyor. Bunlar: Apple Mac bilgisayar, Apple Next ve orijinal iPod müzik çalar.


Bakalım bizi bu kez nasıl bir film bekliyor...


Hatırlarsanız yakın bir zamanda Ashton Kutcher'ı Steve Jobs rolünde izlediğimiz "Jobs" isimli film vizyona girmiş ve pek beğenilmemişti. Gerçekçilikten uzak olarak nitelendirilen filmi Steve Wozniak da beğenmediğini söylemişti. Öte yandan Kutcher'ın bu filmde görüntü olarak Steve Jobs'a bire bir benzemesi de dikkatlerden kaçmamıştı.


Yeni Steve Jobs filminden ilk görüntüler



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Steve Jobs Filminin Gösterim Tarihi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement