Yeni X-Men, Onları Bir Araya Getirecek - Son Dakika
Teknoloji

Yeni X-Men, Onları Bir Araya Getirecek

Yeni X-Men, Onları Bir Araya Getirecek

2014'de vizyona girmesi planlanan X-Men, Days of the Future Past, serinin iki ünlü ismini yeniden bir araya getirmeye hazırlanıyor.

30.11.2012 08:00  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014′de vizyona girmesi planlanan X-Men: Days of the Future Past, serinin iki ünlü ismini yeniden bir araya getirmeye hazırlanıyor!

& ;

Beyaz perdedeki son X-Men filminde, bilindiği üzere kahramanların gençliğine gitmiştik. X-Men: First Class, Xavier ve Magneto'nun gençlik yıllarını ekrana taşımıştı. Sıradaki film olan X-Men: Days of the Future Past'de ise, onların hem gençliklerini hem de gelecekteki hallerini göreceğiz. Dolayısıyla Xavier'ın gençliğini James McAvoy, yaşlılığını ise yeniden Patrick Stewart oynayacak. Magneto'da ise durum biraz karışıktı. Zira gençlik yıllarını X-Men: First Class'da olduğu gibi Michael Fassbender'ın canlandıracağı duyurulmuştu. Fakat yaşlılık dönemi için ise açıklama yapılmamıştı.

Yeni gelen bilgiye göre Magneto'nun yaşlılığını yeniden usta oyuncu Ian McKellen canlandıracak! Böylelikle Patrick Stewart (Xavier) ve Ian McKellen (Magneto) yeniden bir araya gelecek.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Yeni X-Men, Onları Bir Araya Getirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement