Yeni Yıl Mesajları - Son Dakika
Yerel

Yeni Yıl Mesajları

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın ve CHP Milletvekili Veli Ağbaba, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

31.12.2012 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın ve CHP Milletvekili Veli Ağbaba, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Cemal Akın, mesajında, 2012 yılının, özgürleşme, demokratikleşme ve kalkınma yolunda önemli adımların atıldığı bir yıl olduğuna değinerek, Türkiye'nin bu yıl tüm dünyayı etkisi altına alan küresel krize rağmen istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecine kararlılıkla devam ettiğine işaret etti.

AK Parti'nin, Türk milletinden aldığı güç, istikrar ve güven içerisinde tüm alanlarda attığı olumlu adımlara vurgu yapan Akın, bu girişimlerin Türkiye'yi bölgesinin ve dünyanın güçlü ve itibarlı bir ülkesi haline getirdiğini kaydetti.

2013 yılının da dostluk ve kardeşliğin güçlenip egemen olduğu, sağlık, mutluluk ve refahın daha da artacağı bir yıl olmasını temenni eden Akın, "Barış ve kardeşlik dolu bir dünya dileklerimle tüm hemşehrilerime selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

-Veli Ağbaba'nın mesajı-

Veli Ağbaba da 2013 yılının eğitimden, sağlığa, ekonomiden sosyal yaşama hayatın her alanında güzel günler getirmesini diledi.

Ağbaba, "Açlığın, yoksulluğun, işsizliğin en aza indiği bir ülke özlemiyle, tüm hemşehrilerimin yeni yılını sağlık, huzur, mutluluk ve kardeşlik dileklerimle kutluyorum" ifadesini kullandı.

Muhabir: Yeter Erdine

Yayıncı: Ahmet Ekici - MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Yıl Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement